Queen - Don't Stop Me Now (Top Songs Of The 1970s)


Ο απόλυτος χαρούμενος ύμνος; Αυτό το τραγούδι γράφτηκε από τον Freddie Mercury.

«Νόμιζα ότι ήταν πολύ διασκεδαστικό, αλλά είχα ένα κρυφό συναίσθημα, «δεν μιλάμε για κίνδυνο εδώ», επειδή ανησυχούσαμε για τον Freddie» είπε αργότερα ο Brian May

" Έχει γίνει σχεδόν το πιο επιτυχημένο κομμάτι των Queen όσον αφορά το τι παίζουν οι άνθρωποι στο αυτοκίνητό τους ή στους γάμους τους. Έχει γίνει ένα τεράστιο κομμάτι και ένας ύμνος για τους ανθρώπους. Ήταν μια ιδιοφυΐα ο Freddie».
Το " Don't Stop Me Now " είναι ένα τραγούδι του βρετανικού Rock συγκροτήματος Queen , που εμφανίστηκε στο άλμπουμ του 1978 Jazz και κυκλοφόρησε ως single στις 26 Ιανουαρίου 1979. Γράφτηκε από τον τραγουδιστή Freddie Mercury , ηχογραφήθηκε τον Αύγουστο του 1978 στο Super Bear Studios στο Berre-les-Alpes (Alpes-Maritimes), Γαλλία, και είναι το δωδέκατο κομμάτι του άλμπουμ. 

Το τραγούδι εμφανίζεται επίσης στο άλμπουμ του 1981 Greatest Hits . Τον Ιούνιο του 2011, ως μέρος των εορτασμών για την 40η επέτειο των Queen, μια εκδοχή του τραγουδιού που περιείχε περισσότερα μέρη κιθάρας συμπεριλήφθηκε στο bonus EP του επανακυκλοφορημένου και remastered Jazz άλμπουμ. Με συμμετοχή σε ταινίες, διαφημίσεις και τηλεοπτικές εκπομπές, το τραγούδι έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα από την κυκλοφορία του.Ο Bobby Olivier του Billboard αποδίδει την αρχική του αναγέννηση στην εμφάνισή του στη κλασική ταινία αποκάλυψης ζόμπι του 2004 Shaun of the Dead . Το 2014, οι αναγνώστες του Rolling Stone το ψήφισαν ως το τρίτο αγαπημένο τους τραγούδι από τους Queen.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια