Ad Code

Responsive Advertisement

De De Lind - Smarrimento

 

𝐃𝐞 𝐃𝐞 𝐋𝐢𝐧𝐝 - 𝐈𝐨 𝐧𝐨𝐧 𝐬𝐨 𝐝𝐚 𝐝𝐨𝐯𝐞 𝐯𝐞𝐧𝐠𝐨... 

Οι De De Lind ξεκίνησαν το 1969 από το Μιλάνο. Το όνομά τους το πήραν από ένα διάσημο μοντέλο του Playboy τη δεκαετία του 60.

Στα πέντε χρόνια της καριέρας τους κυκλοφόρησαν τρία singles στον δημοφιλή εκείνη την εποχή beat ήχο και ένα LP που θεωρείται από τα πιο κλασικά ιταλικά progressive rock albums. Το LP αυτό, εκτός από τον ήχο του, ξεχώριζε και για τον τίτλο του που ήταν εξαιρετικά μακρύς: «Io non so da dove vengo e non so dove mai andrò, uomo è il nome che mi han dato» (δλδ: Δεν ξέρω από πού έρχομαι και δεν ξέρω πού θα βρεθώ, άνδρας είναι το όνομα που μου δώσανε). 

Τα τραγούδια του δίσκου έχουν μικρά τραγουδιστικά μέρη, αφήνοντας αρκετό χώρο στα μέλη του group να δείξουν τις ικανότητές τους. Ο τραγουδιστής τους Vito Paradiso αποδίδει ιδανικά το μέρος που του αναλογεί, ενώ ο κιθαρίστας τους Matteo Vitolli δίνει το δικό του χρώμα με τις εξάρσεις του, καθώς του δίνουν ρυθμό ο μπασίστας  Eddy Lorigiola και ο ντράμερ Ricky Rebajoli.

Διαλέγω το τραγούδι Smarrimento, που έχει μια όμορφη εισαγωγή με το φλάουτο του Gilberto Trama πριν μπουν στο τραγούδι και οι υπόλοιποι για να το οδηγήσουν σε ένα δυναμικό τέλος.

My Music Diary - Manos Fatisis


📻 Άκου Travellers -  #Feelthemusicdeepinside💙
👉Click εδώ travellerswebradio.weebly.com/  και άκου όλα τα αγαπημένα σου, τραγούδια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια