Breaking

Post Top Ad

Your Ad Spot

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018

Shri Mataji Nirmala Devi

H Μητέρα που αφύπνισε εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο και δολοφονήθηκε γι’ αυτό…
H Shri Mataji Nirmala Devi γεννήθηκε, σαν σήμερα, στις 21 Μαρτίου του 1923 στην Chindwara της lνδίας σε μια χριστιανική οικογένεια. Κοιμήθηκε πρόσφατα, το Φεβρουάριο του 2011 στην Ιταλία.

Ως παιδί, η Shri Mataji (Σρι Μάτατζι) έζησε στο άσραμ του Μαχάτμα Γκάντι, ο οποίος έχοντας αναγνωρίσει την πνευματικότητα και τη σοφία της, της είχε αναθέσει να γράφει τις προσευχές για τον πρωινό διαλογισμό. Την αγαπούσε και την συμβουλεύονταν παρά τη νεαρή της ηλικία.

Όπως και όλη της η οικογένεια, έλαβε ενεργά μέρος στον αγώνα για την απελευθέρωση της Ινδίας και υπήρξε μια από τις αρχηγούς του φοιτητικού κινήματος. Κατά την απελευθέρωση ο πατέρας της ήταν το πρώτο χριστιανικό μέλος που εκλέχθηκε από το Κογκρέσο της Ινδικής Ένωσης.

Η Shri Mataji φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Λαχώρη. Αργότερα, παντρεύτηκε τον sir Shrivastava, ο οποίος κατείχε για 16 χρόνια τη θέση του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τα ναυτιλιακά θέματα. Απέκτησαν μαζί δύο κόρες.

Τον Μάιο του 1970, η Shri Mataji, άνοιξε το τελευταίο κέντρο (τσάκρα) -το”sahasrara” ή “τσάκρα του στέμματος”- στην κορυφή της κεφαλής, ώστε να μπορεί να γίνεται μαζική αυτοπραγμάτωση από τους αναζητητές του πνεύματος. Το προηγούμενο τσάκρα -«agnya» ή «τρίτο μάτι»- είχε ήδη ενεργοποιηθεί από την παρουσία και διδασκαλία του Ιησού Χριστού.

Η ίδια ταξίδεψε ακούραστα σε όλο τον κόσμο για να διαδώσει και να διδάξει τη μέθοδο της, τη Sahaja Yoga, με σκοπό τη μαζική και αυθόρμητη αφύπνιση ατόμων και όχι την μεμονωμένη, διαπροσωπική διδασκαλία διαλογισμού όπως γινόταν τα πολύ παλιά χρόνια – ένας γκουρού με έναν μαθητή. 

Υπήρξε εύπορη, τόσο από την πατρική της οικογένεια όσο κι από τον γάμο της μετά, κι όταν οι δυο κόρες της ενηλικιώθηκαν αφοσιώθηκε στο έργο της χωρίς καμία χρέωση ή ανταμοιβή.

Τι ακριβώς είναι η Sahaja Yoga
H Shri Mataji, συνδύασε τις ιατρικές της γνώσεις με τις χαρισματικές της δυνάμεις και ανέπτυξε μια απλή μέθοδο αφύπνισης της Κουνταλίνης, δηλαδή του Αγίου Πνεύματος που ενυπάρχει σε όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους σε κατάσταση “αναμονής”, στο ιερό οστό.
Την ενεργοποίηση και αφύπνιση της μπορεί μετά να νιώσει κανείς στο λεπτό νευρικό σύστημα του και ειδικά πάνω στις παλάμες των χεριών του, σαν ένα δροσερό αεράκι (cool breeze), το οποίο η ίδια ονόμαζε «δονήσεις» (vibrations). Μπορείτε να το πείτε και συχνότητες, τώρα, αφού όλοι μιλάνε για αυτές.

Μετά τα πράγματα έπαιρναν τον δρόμο τους. Με βάσει αυτό το “αεράκι”, τις «δονήσεις», κανείς μπορεί να καθαρίσει τα τσάκρα του, να εξισορροπήσει τα κανάλια του, να θεραπεύσει τον εαυτό του σε περίπτωση μικροασθενειών/κακουχιών (για πιο σοβαρές περιπτώσεις υπάρχει ολόκληρη μέθοδος καθαρισμού), το ίδιο να κάνει και σε άλλους, ακόμα και από απόσταση.

Μερικά πράγματα που ακόμα μπορείς να κάνεις με τις «καλές δονήσεις»:

Να δεις αν κάποιος σου λέει ψέματα ή αλήθεια
Να καλυτερεύσεις την ποιότητα ενός φαγητού
Να ηρεμήσεις έναν εξαγριωμένο άνθρωπο
Να έχει πιο καλή εξέλιξη μια υπόθεση (πιο ευοίωνη)
Να τσεκάρεις την ποιότητα ενός προϊόντος – ο γιόγκι δεν ψωνίζει βάσει διαφήμισης ή τιμής, αλλά βάσει δονήσεων
Να έχεις ένα ασφαλές και καλό ταξίδι/διαδρομή
Να μεγαλώσεις τα φυτά σου καλύτερα (έχω “ποτίσει” τις γλάστρες μου επί ένα μήνα που έλειπα στην Ινδία και αυτές ήταν κλεισμένες μέσα στο διαμέρισμα χωρίς φως, αέρα, νερό. Γύρισα και βρήκα κυριολεκτικά μια ζούγκλα!)
Να τις ρωτήσεις όταν χρειάζεσαι να πάρεις μια σοβαρή απόφαση. Δεν λένε ποτέ ψέματα, δεν πέφτουν ποτέ έξω, απλά μετά την ερώτηση, καλό είναι να κάνεις ό,τι σου πουν και όχι του κεφαλιού σου. Εκεί… ίσως βρεις λίγο κανένα μπελά!
Και πολλά πολλά ακόμα, ευλογίες για μια καλύτερη ζωή σε όσους αναζητητές της Αλήθειας που επιθυμούσαν την Αυτοπραγμάτωση και Αυτογνωσία διάλεγαν αυτό το μονοπάτι.

Τι ΔΕΝ θα μπορούσες να κάνεις με αυτές τις δονήσεις; Κακό σε κάποιον άλλον. Να μαντέψεις τον αριθμό του ΛΟΤΤΟ. Να αλλάξεις τα δεδομένα ή αυτό που ο Θεός ή το Σύμπαν επέλεγε για δικούς του σοφούς λόγους ως πιο ορθό. Θα μπορούσες όμως κάτι που παίρνει μια αρνητική προς το Θείο έκβαση να πάει καλύτερα, βάζοντας την αφυπνισμένη προσοχή σου και δίνοντας «δονήσεις.

Πείτε μου τώρα… Ποιος από την κυρίαρχη τάξη, ποιος από αυτούς που θέλουν να έχουν τον έλεγχο των πάντων, την καταδυνάστευση των λαών θα επέτρεπε να δημιουργηθεί μαι τέτοια φωτισμένη κοινωνία; Μια κοινωνία όπου δεν θα χωρούσε ψεύτης, κλέφτης και απατεώνας; Βιαστής ή εγκληματίας;

Και όπου η οργάνωση της άνοιγε ομάδα, σε όποια χώρα ή πόλη, οι «δονήσεις» μετά άλλαζαν προς το καλύτερο. Κάποια στιγμή, οι δονήσεις όλου του πλανήτη άρχισαν να αλλάζουν προς το καλύτερο κι αυτό φαινόταν. Σε μας που κάναμε διαλογισμό, ήταν εύκολος. Υπήρχε προστασία, άμεση κι ένιωθες κακό πως δεν θα σε βρει. Ένιωθες υγιής, ψυχικά και σωματικά, με δυνάμεις πέραν κάθε φαντασίας και ο μόνος εχθρός σου, ήταν… το «εγώ»! Να μην καβαλήσεις το καλάμι και τρέχεις με χίλια.

H Μητέρα ήρθε στην Ελλάδα τον Μάιο του 1989, οπότε και την γνώρισα. Η ζωή μου άλλαξε 180 μοίρες. Ήταν αυτό που έψαχνα και αναζητούσα από παιδί. Την εποχή εκείνη ήμουν ανορεκτική, καταθλιπτική και με ό,τι ψυχοσωματική αρρώστια τελειώνει σε -ίτιδα. Χωρίς κανένα “γήινο” πρόβλημα -οικονομικό κλπ- είχα φτάσει στο τέλμα της υπαρξιακής αναζήτησης χωρίς απαντήσεις και αυτό μου είχε δημιουργήσει κατάθλιψη σε προχωρημένο στάδιο. Μέσα σε ελάχιστες μέρες επήλθε η μεταμόρφωση. Και όσο μεταμορφωνόμουν, τόσο ανέβαινα και σε επίπεδα διαλογισμού και.. απολάμβανα!
Δούλεψα σκληρά για τη μετάδοση της μεθόδου της γιατί, όποιος έχει τόσο γλυκό στο χέρι, θέλει απλά να το μοιραστεί. Μετά από λίγες μέρες, ένας γιόγκι από τους παλιούς με πλησίασε δειλά δειλά και μου είπε… Ξέρεις, εμείς πιστεύουμε ότι η Shri Mataji, είναι η ενσάρκωση του Αγίου Πνεύματος. Το είπε και περίμενε πως θα αντιδράσω. Το ξέρω, του απάντησα. Είναι. Ρώτησα τις δονήσεις και μου το είπαν. Και οι δονήσεις, ω ναι, δεν κάνουν ποτέ λάθος! Κοντεύουν τρεις δεκαετίες τώρα που ζω παρέα με αυτές, και δεν έχουν κάνει ποτέ λάθος!

Την αγαπούσα και ήθελα με κάθε ευκαιρία να είμαι κοντά της, κοντά στην γκουρού που μεταμορφωνόταν σε απλή Μάνα εκτός διδασκαλίας, με την οποία περνούσες οικογενειακές στιγμές – θα μας μαγείρευε, θα μας τραγουδούσε, θα βλέπαμε παρέα τηλεόραση – καμία σχέση με τους απόμακρους ψευτογκουρού, τους περιτριγυρισμένους από μπράβους.

Μιλούσε για τα πάντα. Η διδασκαλία απλή και δυστυχώς όχι καταγεγραμμένη, υπάρχουν απλά πολλά βίντεο με δημόσιες ομιλίες της. Όμως, όποιος τύχαινε να βρίσκεται στην παρουσία Της και άκουγε κάτι νέο που είχε πει σε στενό περιβάλλον, φρόντιζε να το διαδώσει.

Επιγραμματικά και… αυθόρμητα, όπως μου έρχονται στο νου θα μπορούσα να πω μερικά:

Δεν τα είχε με καμία πίστη ή θρησκεία. Δεν μιλούσε ποτέ αντίθετα, ίσα ίσα πίστευε ότι όλες έπαιξαν το ρόλο τους τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που δημιουργήθηκαν από τους διδασκάλους τους ή προφήτες, για να αφυπνίσουν ένα μέρος του Θείου μέσα μας -όπως ο Χριστός, που αφύπνισε ανοίγοντας το 6ο τσάκρα την Αγάπη και Συγχώρεση.
Όμως… για τις εκκλησίες δεν είχε τα καλύτερα λόγια, ειδικά για την Καθολική! Για την κόλαση του Βατικανού ακούγαμε πολλά, για τους Ορθόδοξους ήταν πιο επιεικής – τους θεωρούσε περισσότερο οπορτουνιστές που έχουν κόψει τη διδασκαλία στα μέτρα τους. Στα άδυτα του Βατικανού, μας έλεγε έχουν μαζευτεί πολλά ιερά βιβλία που δεν έχει δει μάτι ανθρώπου (γι’ αυτό και πιστεύω η βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας δεν κάηκε ποτέ). Ένα από αυτά, αναφέρει και τον ερχομό Της.
Μας έλεγε να είμαστε κοινωνικοί άνθρωποι, άριστοι στη δουλειά και τις σπουδές μας και όχι απομονωμένοι να απολαμβάνουμε τις ευλογίες μας. Έτσι θα άλλαζαν οι κοινωνίες.
Ως εκ τούτου, συμβούλευε να είμαστε ΚΑΙ πολιτικά ενεργοί και όχι αδιάφοροι για τα δρώμενα. Η ίδια, όχι μόνο δεν έπαιρνε καμία πολιτική “πλευρά” -δεξιά ή αριστερά- αλλά το 1989, στην Κωνσταντινούπολη την άκουσα να λέει την κορυφαία φράση που τότε δεν κατάλαβα, αλλά καταλαβαίνω τώρα:
Το νευρικό σύστημα και το “παιγνίδι” – Η δολοφονία Της
Μου πήρε πάνω από δυο δεκαετίες να καταλάβω τι εννοούσε. Από το 2005 και μετά έβλεπα κάποιες δυσκολίες στο διαλογισμό. Ήμουν εκτός οργάνωσης ύστερα από δική της απόφαση, που ποτέ δεν κατάλαβα, αλλά είχα απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της. Κατάλαβα όμως μετά.

Άρχισα να βλέπω ο διαλογισμός να δυσκολεύει και οι «δονήσεις» να αλλάζουν. Να “σκληραίνουν”, όπως λέμε καμιά φορά. Αυτό γινόταν αργά και σταδιακά, κάτι που με έκανε να σκέφτομαι μήπως κάτι δεν κάνω καλά.

Ώσπου στις 29 Ιανουαρίου του 2011 πήρα την απάντηση: Μια τεράστια ουρά από έναν χημικό αεροψεκασμό στον ξάστερο ουρανό πάνω από το σπίτι μου, με έβαλε στο κίνημα Κατά των Χημικών Αεροψεκασμών. Κείνο το βράδυ αναφώνησα: Παναγιά μου, τι είναι τούτο; Και οι απαντήσεις έπεσαν βροχή στο κεφάλι μου που κόντευε να εκραγεί. Σε χρόνο ρεκόρ είχα μάθει τα πάντα για τους ψεκασμούς, το HAARP, τον Τέσλα και πως όλα αυτά αλλάζουν τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα και επεμβαίνουν σε πλανήτη και ανθρώπους. Αυτό ήταν. Μια νέα αλλαγή της ζωής μου, πάλι 180 μοίρες. Τίποτα πια δεν ήταν το ίδιο, τίποτα πια δεν θα μπορούσε να είναι το ίδιο, μου στερούσαν το πιο ιερό Δικαίωμα, όχι μόνο μιας υγιούς ζωής, αλλά την Πνευματική μου ολοκλήρωση. 

Για μένα, ΑΥΤΌ έγινε πλέον προτεραιότητα. Να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και τον Εαυτόν όλων μας. Να υπερασπιστώ το έργο Της. Την αλλαγή των «δονήσεων» προς το καλύτερο, την πνευματική αφύπνιση των ανθρώπων, το χτίσιμο μιας νέας κοινωνίας, τον επί Γης Παράδεισο.

Ένα μήνα μετά την “αφύπνιση” μου σχετικά με τους ψεκασμούς, ήρθε και το συγκλονιστικό μέηλ: Η Μητέρα κοιμήθηκε. Το πρώτο πράμα που αναφώνησα δυνατά, ήταν “Την σκότωσαν!” Δεν ξέρω από που μου ήρθε αυτή η γνώση, από το συλλογικό συνειδητό που γνωρίζει τα πάντα, μάλλον. Ήταν ήδη μεγάλη σε ηλικία και θα μπορούσε κανείς να πει ότι ο θάνατος της ήταν φυσικός, όμως τα 87 χρόνια για μια τέτοια προσωπικότητα με τέτοιες δυνάμεις και χαρίσματα δεν είναι τίποτα. Μια μορφή που μπορούσε να αφυπνίζει δεκάδες χιλιάδες άτομα ταυτόχρονα σε ομιλία της στη Ρωσία, θα έπρεπε να περάσει τα 100!

Δυο χρόνια μετά, επιβεβαιώθηκα. Κάνοντας ανασκαφή στο διαδίκτυο και ρωτώντας άτομα από την οργάνωση (η οποία πλέον έχει περάσει σε περίεργα χέρια, γι’ αυτό και δεν τη συστήνω σε κανέναν) η Μητέρα δολοφονήθηκε μεθοδικά παρέχοντας της ακατάλληλα φάρμακα και με βίαιη προσαγωγή στο νοσοκομείο, επειδή… διαλογιζόταν! Υπάρχει μάλιστα και ιδιόχειρη επιστολή της που το καταγγέλλει. Χτες μόλις βρήκα και ένα petition από κάποιους γιόγκις που ζητούσαν δικαιοσύνη. Φυσικά… δεν έτυχε της ανάλογης προσοχής!

Δολοφονήθηκε αργά αργά με φάρμακα από τον σύζυγό της, άνθρωπο του ΟΗΕ. Άνθρωποι του ΟΗΕ είχαν ήδη πέσει κατά πάνω στην οργάνωση και την παρακολουθούσαν και με άτομα εκ των έσω. Ο Ομπάμα της έστελνε τελευταία ευχητήρια κάρτα στα γενέθλια της, τι καλό να περιμένεις από τέτοια προσοχή; Τόνιζαν την “σημασία” του έργου της και την “προσφορά” της στις κοινωνίες. Ενόχλησε η προσφορά, ανησύχησε η σημασία.

Eκτοτε οι δονήσεις είναι ένα πεδίο μάχης κανονικό. Ένας αθέατος πόλεμος που ο απλός κόσμος δεν γνωρίζει, πλην όμως πολλοί καταλαβαίνουν στο νευρικό τους σύστημα.
Δεν θέλω να σκέφτομαι ποιος θα κερδίσει τη μάχη. Γενικά δεν θέλω να σκέφτομαι και να αποφασίζω για την έκβαση του πολέμου. Δεν είναι δική μου δουλειά, Άλλος αποφασίζει. Όμως ΕΊΝΑΙ δική μου δουλειά να πολεμάω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου και να μην φοβάμαι να πω τα όσα ξέρω.

Θα μπορούσα να γράφω ώρες, μέρες για τη ζωή μου με τη Μητέρα, για την ίδια και τις εμπειρίες σε όλα εκείνα τα ευλογημένα χρόνια. Μπορεί και να κάνω ξεχωριστά άρθρα ή κάποιο άλλο αφιέρωμα. Όποιος επιθυμεί μπορεί να τσεκάρει του λόγου μου το αληθές από πρώτο χέρι. Οι «δονήσεις» είναι για όλους, αλλά κύρια για τους αναζητητές της Αλήθειας. Ήδη έχω δημοσιεύσει τα τρία πρώτα βασικά μαθήματα διαλογισμού, κι αν υπάρξει ενδιαφέρον μπορώ να προχωρήσω και σε επόμενα, σε κλειστό κύκλο, με διάφορες πρακτικές καθαρισμού κλπ Όσοι επιθυμείτε στείλτε μου μέηλ μέσω της επικοινωνίας του σάιτ, αφού πρώτα έχετε ολοκληρώσει τα πρώτα μαθήματα με επιτυχία.

Κατανοώ ότι ίσως πολλοί από τους τακτικούς ή μη φίλους αναγνώστες μπορεί να ξαφνιαστούν με το σημερινό άρθρο -κατάθεση ψυχής, άλλοι ίσως καταλάβουν, άλλοι πάλι όχι, αλλά σε όλους έχω να επαναλάβω τη φράση που έλεγε πάντα η Shri Mataji ξεκινώντας ένα δημόσιο πρόγραμμα:

«Υποκλίνομαι στους αναζητητές της Αλήθειας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Top Ad

Your Ad Spot