Incredible String Band - Womankind

 Την καληνύχτα μας σήμερα θα την πούμε rOCK..ανίζοντας με τους Incredible String Band και το τραγούδι τους "Womankind ".Thanks for checking out the tunes! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλοί και να μοιράζεστε ένα χαμόγελο!  Ευχαριστούμε όσους πέρασαν και σήμερα από εδώ.

Ένα κομμάτι από το ντεμπούτο ομώνυμο άλμπουμ τους, που κυκλοφόρησε αυτό το μήνα το 1966. Ο Clive Palmer και ο Robin Williamson υπήρξαν ως ντουέτο για μερικά χρόνια πριν προσθέσουν το τρίτο μέλος τους Mike Heron και έγιναν οι Incredible String Band. Ανακαλύφθηκαν από τον παραγωγό Joe Boyd, σε μια αποστολή από την Elektra Records να στρατολογήσει και να ηχογραφήσει νέα ταλέντα.      Ο Joe Boyd μιλάει στο βιβλίο του White Bicycles: Making Music στη δεκαετία του 1960 για τη γνωριμία με το συγκρότημα στις αρχές του 1966: "Πίναμε τσάι και καπνίζαμε joints για λίγο, μετά ο Robin και ο Mike μου έπαιξαν τους καρπούς του νέου ενδιαφέροντός τους για σύνθεση. Ήμουν έκπληκτος τα τραγούδια ήταν εντελώς πρωτότυπα, επηρεασμένα από αμερικάνικες λαϊκές και σκωτσέζικες μπαλάντες, αλλά γεμάτα γεύσεις από τα Βαλκάνια, το ragtime, τη Βόρεια Αφρική και τον William Blake ».

Οι σημειώσεις λένε ότι αυτό το τραγούδι, που έγραψε και τραγούδησε ο Robin Williamson είναι "ένα προσωπικό τραγούδι αγάπης για το οποίο δεν χρειάζεται τίποτα να γραφτεί, μόνο να ακουστεί".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια