Ad Code

Responsive Advertisement

Bob Dylan - It's All over Now, Baby Blue


 Το Bringing It All Back Home (γνωστό ως Subterranean Homesick Blues σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες) είναι το πέμπτο στούντιο άλμπουμ του Αμερικανού τραγουδιστή-τραγουδοποιού Bob Dylan . Κυκλοφόρησε στις 22 Μαρτίου 1965, από την Columbia Records .

Το μισό άλμπουμ διαθέτει ένα ηλεκτρικό ήχο και το άλλο μισό είναι ακουστικό, ενώ εγκαταλείπει τη μουσική διαμαρτυρίας των προηγούμενων δίσκων του Dylan υπέρ των πιο σουρεαλιστικών, περίπλοκων στίχων. 

Το άλμπουμ έφτασε στο νούμερο 6 στο Billboard chart. Το πρώτο κομμάτι, " Subterranean Homesick Blues ", έγινε το πρώτο single του Dylan στα chart των ΗΠΑ, φτάνοντας το No. 39. Το Bringing It All Back Home έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα μεγαλύτερα άλμπουμ όλων των εποχών.


Το άλμπουμ κλείνει με το ” It’s All Over Now, Baby Blue “ , που είναι “ένα από αυτά τα “λυπημένα τραγούδια αντίο” που τραγουδά ένας εραστής όταν ο χωρισμός συμβαίνει πολύ μετά τη λήξη της σχέσης, όταν οι ερωτευμένοι γνωρίζουν ο ένας τον άλλον πολύ καλά αλλά κρύβουν την αλήθεια ο ένας από τον άλλο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια