Paul Kantner · Grace Slick · David Freiberg - Flowers of the Night (Night Songs)

Το "Flowers of the Night" του Jack Traylor ( Συνθέτης, Στιχουργός) είναι ίσως το τραγούδι κληρονομιάς από το συγκρότημα που ήταν επικεφαλής (Steelwind). Είναι ένα πιασάρικο τραγούδι, με υπέροχο ρυθμό και στίχους που ακούγονται εξίσου καλά πενήντα ενα χρόνια αργότερα, και όλα τα στοιχεία που αποτελούν ένα κλασικό: ρυθμό, ομοιοκαταληξία, στίχους και ένα ρεφρέν, και μια καταπληκτική γέφυρα. Αυτή η φόρμουλα λειτούργησε καλά προς όφελος όλων και ο Chaquico συνέχισε να συν-γράφει μερικά από τα πιο αξιομνημόνευτα τραγούδια των Starship, όπως τα "Jane", "Find Your Way Back" και "Layin' It On The Line".

Ποτέ δεν βαριέμαι να ακούω το σόλο κιθάρας του Chaquico σε αυτό το τραγούδι.

Το Baron von Tollbooth & the Chrome Nun είναι ένα στούντιο άλμπουμ τωνμελών των Jefferson Airplane, Paul Kantner , Grace Slick και David Freiberg , που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 1973.

Όλα τα τότε μέλη των Jefferson Airplane, John Barbata , Jack Casady , Papa John Creach και Jorma Kaukonen , εμφανίζονται στο άλμπουμ. Εμφανίζονται επίσης οι David Crosby , Jerry Garcia , Mickey Hart και Craig Chaquico (ο μελλοντικός βασικός κιθαρίστας των Jefferson Starship

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια