Decameron - Rock 'N' Roll Woman

Αρχικά σχηματίστηκαν το 1968 στο Cheltenham , Gloucestershire , Αγγλία, από τους Johnny Coppin (κιθάρα, τραγούδι) και Dave Bell (κιθάρα, φωνητικά), το συγκρότημα ενισχύθηκε το 1971 με την προσθήκη των Al Fenn στην κιθάρα και μαντολίνο και τον Geoff March στο βιολί. και βιολοντσέλο .  Αρχικά υπέγραψαν με την Vertigo Records το 1973 και ηχογράφησαν το ντεμπούτο τους άλμπουμ, Say Hello to the Band , εκείνη τη χρονιά. Μέχρι το 1974, το line-up του συγκροτήματος άλλαξε με τον Dik Cadbury να εντάσσεται στο συγκρότημα με ακουστική κιθάρα και μπάσο 12 χορδών. Ο Geoff March ενσωμάτωσε τα πλήκτρα στο ρεπερτόριό του και το συγκρότημα υπέγραψε στη Mooncrest Records για να ηχογραφήσει το άλμπουμ, Mammoth Special , που έδειξε μια στροφή προς πιο εσωστρεφές και progressive υλικό, που ήταν να καθορίσει τον ήχο τους για τα υπόλοιπα χρόνια. την ύπαρξή τους.

Οι φήμες για ένα τρίτο άλμπουμ που λείπει με τίτλο, Beyond the Light or Beyond the Days , κυκλοφορούν ασταμάτητα. Του δόθηκε ακόμη και αριθμός καταλόγου, αλλά τελικά καταργήθηκε, αν και υποτίθεται ότι μέρος του υλικού του έχει εμφανιστεί από τότε σε συλλογές.

Το 1975, τώρα και από την Transatlantic Records ,κυκλοφόρησε το Third Light.  Ένα χρόνο αργότερα πρόσθεσαν τον ντράμερ Bob Critchley και κυκλοφόρησαν το Tomorrow's Pantomime .  Οι πωλήσεις ήταν απογοητευτικές και οι Decameron διαλύθηκαν λίγο αργότερα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια