Rontheo - Live

 
Εάν το μοναδικό άλμπουμ των Rontheo κατάφερε να παραμείνει στα κορυφαία charts των δίσκων συλλεκτικών στοιχείων - ακόμα και μετά από 35 χρόνια - εδώ είναι μερικοί καλοί λόγοι για αυτό. Πρώτον, είναι η εξαιρετική ποιότητα της ηχογράφησής του - όχι πολλοί από τους καλούς folk μουσικούς της δεκαετίας του εβδομήντα είχαν την τύχη να έχουν δωρεάν πρόσβαση σε ένα πλήρες στούντιο ηχογράφησης για έναν ολόκληρο χρόνο.

Το στούντιο, που βρίσκεται στη γερμανική πόλη Βίσμπαντεν, είχε παραχωρηθεί από τον διάσημο και παλαιό μουσικό συντάκτη Breitkopf & Hartel. Κανένας άλλος εκτός από τον συνθέτη Peter Muhlbauer - επίσης εκπρόσωπο του συντάκτη - είχε γράψει τις εξαιρετικές φωνητικές ρυθμίσεις που δίνουν στο άλμπουμ τον μοναδικό και ιδιαίτερο χαρακτήρα του. Δυστυχώς. Λόγω εσωτερικών ζητημάτων διαχείρισης, η εταιρεία έκλεισε το folk τμήμα της μετά την εκτύπωση και πώληση μόνο 1.000 αντιτύπων του άλμπουμ.


Προς το παρόν, ο Ron ζει στα Rocky Mountains στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, όπου παίζει με το συγκρότημά του Franken Horse. Ο Theo συνεργάζεται με δύο άλλους λαϊκούς μουσικούς, τον Jesse Ens και τον country τραγουδιστή Bobby Dove. ζει στα Απαλάχια Όρη. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια