Queen - No One But You (Only The Good Die Young)

Ο John Deacon ήταν το μόνο μέλος των Queen που ήταν ανένδοτος ότι το συγκρότημα δεν έπρεπε να συνεχίσει μετά τον θάνατο του Freddie Mercury.
"Σε ό,τι με αφορά, τελείωσε. Δεν έχει νόημα να συνεχίσω. Η αντικατάσταση του Freddie είναι αδύνατη", είπε ο μπασίστας.
Επανήλθε στους Queen για να ολοκληρώσει το τελευταίο άλμπουμ του συγκροτήματος, "Made in Heaven", και συμμετείχε στην ηχογράφηση του "No-One But You", του μοναδικού σινγκλ του γκρουπ χωρίς τον Mercury, που κυκλοφόρησε το 1997.
Για να κρατήσει τα πράγματα ήσυχα, ο Deacon κατέληξε σε συμφωνία με τον Brian May και τον Roger Taylor, επιτρέποντάς τους να χρησιμοποιούν το όνομα του συγκροτήματος και να κάνουν ό,τι ήθελαν, αρκεί να τον συμβουλεύονταν για σημαντικές αποφάσεις, όπως η περιοδεία με τον Paul Rodgers και τον Adam Lambert, η κυκλοφορία συλλογές, έγκριση μιούζικαλ και, φυσικά, την ταινία "Bohemian Rhapsody".
"Τις περισσότερες φορές δεν απαντά καν. Απλώς παίρνει τις επιταγές", είπε κάποτε ο Taylor.
"Δεν διατηρούμε επαφή επειδή ο John είναι τόσο κοινωνιοπαθής. Έχει δώσει την ευλογία του σε αυτό που μπορούμε να κάνουμε ο Brian και εγώ με το brand Queen. Και έχουμε ωφεληθεί πολύ από αυτό", πρόσθεσε ο Taylor.
Ο Deacon ζει αποκλειστικά από τα έσοδα των επιτυχιών των Queen στα χρυσά χρόνια, γι' αυτό ίσως δεν θέλει να πάρει περισσότερα εύσημα από όσα του αξίζει.

MusicArt

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια