♫♪♪..Μέσα στη μουσική υπάρχει χώρος να κοιμηθεί ο άνεμος μαζί του να ταξιδέψουμε κι εμείς ♪♫♪
«Ανάμεσα στο φως και τη σκιά ένα μακρύ ταξίδι στο χώρο των συναισθημάτων και της μουσικής…»♫♪♪..taste the Love side of life ♪♫♪You are listening to Travellers Web Radio 24 hours a day..

Latest Post

Να κάνεις το καλό και να μην φοβάσαι τίποτα είναι η τέχνη να αλυσοδενεις τον δαίμονα

Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

Η ευχαρίστηση είναι ένας εχθρός , που πρέπει μοιραία να γίνει σκλάβος η κύριος μας. Για να τον κατακτήσεις , πρέπει να πολεμήσεις και για να τον απολαύσεις , πρέπει να τον νικήσεις Η ευχαρίστηση είναι ένας γοητευτικός σκλάβος . Αλλά είναι και ένας σκληρός , ανελέητος και φονικός κύριος .Κουράζει αυτούς που κατέχει, τους χρησιμοποιεί, τους σκοτώνει έχοντας ξεγελάσει όλους τους πόθους τους και προδώσει όλες τους τις ελπίδες .
Η δουλεία μιας ευχαρίστησης ονομάζεται πάθος..Η κυριαρχία πάνω σε μια ευχαρίστηση μπορεί να ονομαστεί δύναμη..
Η φύση τοποθέτησε την ευχαρίστηση κοντά στο καθήκον . Αν την χωρίσουμε από το καθήκον διαφθείρεται και μας δηλητηριάζει . Αν προσκολληθούμε στο καθήκον , η ευχαρίστηση δεν θα χωρισθεί πλέον, θα μας ακολουθεί και θα είναι η ανταμοιβή μας..
Η ευχαρίστηση είναι αδιαχώριστη από το καλό .. Είναι αλήθεια , ότι ο καλός άνθρωπος μπορεί να υποφέρει , όμως για αυτόν μια απέραντη ευχαρίστηση απελευθερώνεται μέσα από τον πόνο..Το κακό δεν έχει επιρροή πάνω μας παρα μόνο μέσα από τα ελαττώματα μας και τον φόβο που μας προκαλεί..
Ο διάβολος κυνηγάει εκείνους που τον φοβούνται και φεύγει εμπρός σε εκείνους που τον καταφρονούν..Να κάνεις το καλό και να μην φοβάσαι τίποτα είναι η τέχνη να αλυσοδενεις τον δαίμονα..Όλοι έχουμε μέσα μας το αίσθημα μιας διπλής ζωής..
Οι μάχες του πνεύματος με τη συνείδηση , του άνομου πόθου εναντίον του γενναιόδωρου συναισθήματος , με μια λέξη, του ζώου εναντίον του διανοητικού πλάσματος ,οι αδυναμίες της θελήσεως που συχνά παρασύρεται από το πάθος , οι επικρίσεις που συχνά απευθύνουμε στους εαυτούς μας , τα όνειρα που εξακολουθούμε να κυνηγάμε ξυπνητοί: όλα αυτά φαίνεται να αποκαλύπτουν σε εμάς τους ίδιους την παρουσία δυο προσώπων διαφορετικού χαρακτήρα , που το ένα μας προτρέπει στο καλό , ενώ το άλλο θέλει να μας παρασύρει στο κακό.

Ελιφάς ΛεβίShare this article :

1 σχόλια:

~reflection~ είπε...

Είναι εκείνες οι φορές που ψάχνεις μέσα στο σωρό μια φράση κλειδί να την προσαρμόσεις στο στιγμιότυπο του δικού σου Παρόντος..

Και πέφτεις πάνω στο:

"Να κάνεις το καλό και να μην φοβάσαι τίποτα είναι η τέχνη να αλυσοδενεις τον δαίμονα"

(δεν υπάρχουν συμπτώσεις..)

:))

Σας αρεσει το Ραδιο ταξιδευτες?

Follow by Email

All media found on this site is for informational purposes only. Record label and music copyrights are held by their respective companies and are in no way affiliated with this site.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Support : Ράδιο Ταξιδευτές
Copyright © 2011. Ράδιο Ταξιδευτές - All Rights Reserved

Proudly powered by Travellers Web Radio