Black Sabbath - Turn Up The Night (Night Songs)


Αν και υπάρχει μια ευρεία συναίνεση στον κόσμο του metal ότι οι ύμνοι αφιερωμένοι στη σκοτεινή πλευρά του σύμπαντος περιλαμβάνουν παράφωνες και δυσάρεστες προσεγγίσεις στη σύνθεση τραγουδιών. Ας υποθέσουμε ότι υπάρχουν πραγματικές οντότητες που συνθέτουν τη σκοτεινή πλευρά της ζωής σε κάποιο παράλληλο σύμπαν. Θα γιόρταζαν τη φύση τους με τραγούδια που απεικονίζουν τους εαυτούς τους ως σκληρά, αποτρόπαια θηρία; Ή μήπως θα έβλεπαν τον εαυτό τους με διαφορετικό πρίσμα; Λοιπόν, σύμφωνα με τον Ronnie Dio και τους υπόλοιπους Black Sabbath, αυτό δεν ισχύει απαραίτητα, ή τουλάχιστον αυτό φαίνεται να υπονοεί το τραγούδι του τίτλου αυτού του σινγκλ.

Το Turn Up the Night είναι ένα σινγκλ του αγγλικού heavy metal συγκροτήματος Black Sabbath . Είναι το δεύτερο σινγκλ από το άλμπουμ Mob Rules .

Στις περισσότερες περιοχές του κόσμου, το Lonely Is the Word συμπεριλήφθηκε ως B-side του σινγκλ, ωστόσο μια εναλλακτική έκδοση του σινγκλ υπάρχει στη Γαλλία που περιλαμβάνει Country Girl ως B-side.

Το Mob Rules είναι το δέκατο στούντιο άλμπουμ του αγγλικού ροκ συγκροτήματος Black Sabbath , που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 1981. Ακολούθησε το Heaven and Hell της δεκαετίας του 1980 και ήταν το δεύτερο άλμπουμ με τον τραγουδιστή Ronnie James Dio και το πρώτο με τον ντράμερ Vinny Appice . Κανένας από τους μουσικούς δεν θα εμφανιστεί ξανά σε ένα στούντιο άλμπουμ των Black Sabbath μέχρι το άλμπουμ Dehumanizer του 1992

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια