Steve Hillier - Musician's Blues


Ο Steve Hillier είναι βετεράνος πληκτράς, τραγουδιστής και τραγουδοποιός από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Άρχισε να παίζει πιάνο και να συνθέτει μουσική ως έφηβος μεγαλώνοντας στο Darien του Κονέκτικατ και μετά από 30 χρόνια ως βοηθός πίσω από τους καλλιτέχνες Bobby Stringer και Betty Padgett, κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του σόλο άλμπουμ το 2018. Τα τραγούδια του, γραμμένα τα τελευταία 50 χρόνια, περιλαμβάνουν μπλουζ, τζαζ, φανκ, σόουλ, ποπ, ψυχεδελικό και progressive rock.

Το πιο πρόσφατο σινγκλ του Steve, από το επερχόμενο EP του "Wintertime", ηχογραφήθηκε χρησιμοποιώντας δύο εξαιρετικούς μουσικούς από το Ηνωμένο Βασίλειο. Η κιθάρα του Steve Giddings μαζί με τα τύμπανα του Glenn Welman τα πλήκτρα και τα παθιασμένα φωνητικά του Hillier ολοκληρώνουν αυτό το ισχυρό τρίο. Οι  στίχοι της αγάπης και του αγώνα ενός μουσικού για την τελειοποίηση της τέχνης του, ενέπνευσαν τη Leraynne S. να δημιουργήσει το στοιχειωμένο εξώφυλλο.

Ο Steve Hillier είναι ένας καλλιτέχνης με έμφαση στη δημιουργία μουσικής που θολώνει τις γραμμές μεταξύ των διαφόρων στυλ. Από την progressive rock μέχρι την blues, την jazz και την ψυχεδελική ροκ, είναι πάντα πρόθυμος να εξερευνήσει νέους δημιουργικούς δρόμους και να θέσει τον πήχη πιο ψηλά με κορυφαία μουσικότητα και ποιοτική παραγωγή. Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία του, "Musician's Blues", είναι ένα τέλειο παράδειγμα. 
Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στη διεύθυνση: https://www.stevehilliermusic.com/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια