Ad Code

Responsive Advertisement

Pink Floyd - Comfortably Numb (Top Songs Of The 1970s)

 
 Το τραγούδι από την ενότητα (Top Songs Of The 1970s)για απόψε είναι το Comfortably Numb ,από το concept άλμπουμ των Pink Floyd The Wall , το οποίο αφορά τον Pink, έναν πικραμένο και αποξενωμένο ροκ σταρ.

Αυτό το τραγούδι συγκρίνει τις αναμνήσεις του Pink όταν ήταν άρρωστος ως παιδί με το να αισθάνεται ενα τίποτα στην ενήλικη ζωή του. Οι στίχοι μεταξύ ενός γιατρού που περιθάλπει τον ενήλικο Pink (στίχοι, που τραγούδησε ο Waters) και ο εσωτερικός μονόλογος του Pink (ρεφρέν, που τραγούδησε ο Gilmour).

Βρίσκεται στο 11ο άλμπουμ της αγγλικής ροκ μπάντας Pink Floyd The Wall (1979). Το Comfortably Numb είναι ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια των Pink Floyd, αξιοσημείωτο για τα δύο σόλο κιθάρας του. Το 2004, κατατάχθηκε στο Νο 314 της λίστας του περιοδικού Rolling Stone με τα 500 μεγαλύτερα τραγούδια όλων των εποχών. Το 2005, έγινε το τελευταίο τραγούδι που ερμήνευσαν ποτέ οι Waters, Gilmour, ο Richard Wright και ο ντράμερ Nick Mason μαζί. Υπέροχο τραγούδι από ένα υπέροχο άλμπουμ!


Την καληνύχτα μας σήμερα θα την πούμε rOCK..ανίζοντας με τους  Pink Floyd και το τραγούδι τους "Comfortably Numb ".Thanks for checking out the tunes! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλοί και να μοιράζεστε ένα χαμόγελο!  Ευχαριστούμε όσους πέρασαν και σήμερα από εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια