Boston - Let Me Take You Home Tonight

 Την καληνύχτα μας σήμερα θα την πούμε rOCK..ανίζοντας με τους  Boston και το τραγούδι τους "Let Me Take You Home Tonight".Thanks for checking out the tunes! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλοί και να μοιράζεστε ένα χαμόγελο!  Ευχαριστούμε όσους πέρασαν και σήμερα από εδώ.

Το άλμπουμ  Boston είναι το ντεμπούτο άλμπουμ στούντιο από την αμερικάνικη ροκ μπάντα των Boston. Παραγωγή του Tom Scholz και του John Boylan, κυκλοφόρησε στις 25 Αυγούστου 1976 στις Ηνωμένες Πολιτείες από την Epic Records.

Η Epic ήθελε το συγκρότημα ναηχογραφήσει στο Λος Άντζελες με έναν παραγωγό, αλλά ο Scholz ήταν απρόθυμος και ήθελε να ηχογραφήσει το άλμπουμ στο υπόγειο του στούντιο, οπότε προσέλαβε τον Boylan για να  παρέμβη στην δισκογραφική εταιρεία.

Το άλμπουμ κυκλοφόρησε από την Epic τον Αύγουστο του 1976 και πωλήθηκε εξαιρετικά καλά, καθιστώντας την καλύτερη πώληση ντεμπούτο LP στις ΗΠΑ την εποχή εκείνη και κερδίζοντας το βραβείο RIAA ως άλμπουμ καλύτερων πωλήσεων. Τα singles του άλμπουμ, κυρίως το"More Than a Feeling" και "Long Time", ήταν και τα δύο AM και FM χιτς, και σχεδόν ολόκληρο το άλμπουμ λαμβάνει αποδοχή από το  κλασικό Rock ραδιόφωνο. Το άλμπουμ αναφέρεται ως ορόσημο στη δεκαετία του 1970 και έχει συμπεριληφθεί σε πολλές λίστες. Έχει πουλήσει 17 εκατομμύρια αντίτυπα μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και 25 εκατομμύρια παγκοσμίως.


Καλό ξημέρωμα!
#GoodNightSong 🌙 στον Travellers Web Radio #Feelthissong💙
#rOCK..ανίζοντας Visit here ➤🔥 travellerswebradio.weebly.com/ ✨🌟🌙

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια