Ad Code

Responsive Advertisement

Ο αυτόχθονος ηγέτης Arkan Lushwala απαντά στην ερώτηση «Τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω;»

Μιλώντας για το τι συμβαίνει τώρα πάνω στη Γη, πολλές από τις συνθήκες της ζωής που θεωρούμε δεδομένες, είναι πραγματικά εκτός ισορροπίας. Ευτυχώς έχουμε ακόμη χρόνο να γυρίσουμε στην ισορροπία, ώστε η ζωή να μπορεί να συνεχιστεί. Ταξίδεψα στον κόσμο και συνάντησα και μίλησα με ανθρώπους από διαφορετικούς πολιτισμούς και παντού οι άνθρωποι ρωτούν, "Τι μπορώ να κάνω;" Η ερώτηση, τι μπορώ να κάνω, είναι η δεύτερη ερώτηση. Η πρώτη ερώτηση είναι "Τι μπορούμε να γίνουμε;" Επειδή τι μπορώ να κάνω είναι συνέπεια του ποιος είσαι. Από την στιγμή που ξέρεις τι μπορείς να είσαι ξέρεις και τι μπορείς να κάνεις, και δεν αντέχουμε να σπαταλούμε άλλο το χρόνο, έχουμε λίγο χρόνο.
Πρέπει να είμαστε ακριβείς τώρα. Όταν κάποιος ρωτά ειλικρινά, «Τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω;», η ταπεινή μου απάντηση, η μόνη απάντηση που βρίσκω στη καρδιά μου για να είμαι ειλικρινής είναι, "Πρώτα να βρείτε τι μπορείτε να γίνεται."
Η δράση είναι εξαιρετικά απαραίτητη στις μέρες μας. Δεν υπάρχει χρόνος μόνο να μιλάμε για αυτό. Το πιο πνευματικό πράγμα τώρα είναι η δράση. Να κάνουμε κάτι για αυτό που συμβαίνει. Να πάμε να βοηθήσουμε εκεί που χρειάζεται βοήθεια.
Να σηκωθούμε εκεί που χρειάζεται να σηκωθούμε και ακόμη, αυτές οι δράσεις χρειάζεται να γεννηθούν από ένα χώρο που βρίσκεται μέσα μας που έχει πραγματικό ταλέντο, πραγματική νοημοσύνη, πραγματική δύναμη, πραγματική σύνδεση με την καρδιά της Γης, της παγκόσμιας σοφίας άρα οι δράσεις δεν είναι χάσιμο χρόνου. Άρα οι δράσεις μας είναι πολύτιμες.
Οι δράσεις μας είναι σε αρμονία με την κίνηση, την μυστική κίνηση, αυτής της δύναμης που θέλει να αναγεννήσει την ζωή εδώ στην Γη και να την κάνει καλύτερη για τις επόμενες γενιές.

Πηγή: Films For Action
People all over the world look at the state of the world and ask, "What can I do to help?" Indigenous ceremonial leader Arkan Lushwala answers this question from an earth-based perspective.

Learn more from Arkan Lushwala in this free e-guide download:

https://hubs.ly/H0gtm7w0

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια