Gregg Allman Tribute ~ Will The Circle Be Unbroken

Καλημέρα σε όλους και σας εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να εκπληρώσει όλες σας τις επιθυμίες και να είναι γεμάτος Υγεία, Χαρά και Ευτυχία 🙂

Σήμερα κλείνει ο κύκλος του 2019 και οδεύουμε ολοταχώς για το 2020. Μη σας μπερδεύει όμως αυτό φίλοι μου, ο χρόνος είναι πάντα "Ενιαίος και Αδιάσπαστος". Οι ημέρες, οι εβδομάδες, οι μήνες και τα χρόνια, καθορίστηκαν από τις απαρχές της ανθρωπότητας ως μια μονάδα μέτρησης, που είχε σκοπό να διευκολύνει τις δραστηριότητες της..

"Will The Circle To Be Unbroken"
Ένα τραγούδι που γράφτηκε το 1907 από την Αγγλίδα Ada R. Habershon σε μουσική του Charles H. Gabriel. Στα τόσα χρόνια που πέρασαν αλλοιώθηκε τόσο πολύ η μουσική και ο στίχος του (με αρχικό συντελεστή στην αλλοίωση τους τον A.P. Carter), που σήμερα θεωρείται παραδοσιακό και έχει μεγάλες αποκλίσεις από το πρωτότυπο.
Πάντα έκλεινε τις συναυλίες των Allman Brothers Band και αργότερα του Gregg Allman. Στο ζενίθ της δημοτικότητας του όμως έφτασε με τον τριπλό ομώνυμο δίσκο των Nitty Gritty Dirt Band του 1972, έναν δίσκο ορόσημο στη country.
Μπορεί η εκτέλεση της ανάρτησης να μην είναι η καλύτερη τεχνικά και ακουστικά του τραγουδιού και να μην φθάνει στο ύψος των N.G.D.B.είναι όμως μαζεμένοι για να τιμήσουν τον Gregg Allman καλλιτέχνες από όλα τα είδη της μουσικής

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια