Η μονάδα Άνγκστρομ

Μονάδες Άνγκστρόμ και ενέργεια:

Κάθε ζωντανός οργανισμός και όλα τα τρόφιμα έχουν την δική τους
ξεχωριστή ενέργεια.
Η ενέργεια μεταδίδεται ως κύμα και μετριέται με μονάδες Άνγκστρομ.
Ο Κνουτ Άνγκστρομ ήταν Σουηδός φυσικός (1857-1910).
Η μονάδα Άνγκστρομ είναι μονάδα μήκους. Είναι ίση με ένα
δεκάκις χιλιοστό του μικρού και συμβολίζεται στα Ελληνικά ως “ΜΑ”.
Χρησιμοποιείται σήμερα, κυρίως για μέτρηση του μήκους κύματος
ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών. Η ενέργεια είναι ο πρώτος και
σημαντικότερος παράγοντας απαραίτητος για την ύπαρξή μας. Η
αφυδάτωση ή αλλιώς μη-ενυδάτωση του οργανισμού μας προκαλεί
απώλεια ενέργειας.
Ενέργεια και τρόφιμα
Ένας άνθρωπος με καλή γενική κατάσταση υγείας δείχνει να έχει
από 6.200-7.000 μονάδες Άνγκστρομ.
Ύψιστη σημασία στην απόκτηση και διατήρηση της καλύτερης
δυνατόν υγέιας του ανθρώπου έχει η καλή ποιότητα διατροφής και τα
υψηλά επίπεδα ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας των τροφίμων.

Όσο πιο υψηλή η μέτρηση Άνγκστρομ στα τρόφιμα που
καταναλώνουμε τόσο περισσότερη ευεξία και καλή υγεία έχουμε στην
ύπαρξή μας.
Ενέργεια τροφίμων

1η κατηγορία: 6.500 -10.000 άνγκστρομ
Φρέσκα ώριμα ωμά φρούτα & μούρα (8.000 – 12.000 άνγκστρομ)
Φρέσκα ωμά λαχανικά (8.000 – 9.000 άνγκστρομ)
2η κατηγορία: 3.000 – 6.500 άνγκστρομ
Λαχανικά μαγειρεμένα (4.000 – 6.500 άνγκστρομ)
και κάτω από 4.000 ψάρι ψημένο, μέλι, βούτυρο, αυγά
3η κατηγορία: κάτω από 3.000 άνγκστρομ
Μαγειρεμένα κρέατα (0 άνγκστρομ), λουκάνικα, καφέδες, τσάι,
σοκολάτα, μαρμελάδες, τυριά επεξεργασμένα (1.800 άνγκστρομ), λευκό
ψωμί, ραφιναρισμένο άσπρο αλεύρι (1.500 άνγκστρομ)
4η κατηγορία: εκδηλώνει σχεδόν καθόλου ενέργεια
Μαργαρίνη, οινοπνευματώδη ποτά, επεξεργασμένη λευκή ζάχαρη,
λευκό αλεύρι, παστεριωμένο γάλα

Τα τρεχούμενα νερά της φύσης έχουν πολλή ενέργεια άνγκστρομ, όπως
χαρακτηριστικό είναι το νερό της Λούρδης στη Γαλλία με 14.000
άνγκστρομ.
Σημαντικό είναι το γεγονός ότι αναλόγως πόσα άνγκστρομ έχει μια
τροφή, μπορεί να επηρεάζει αυτό που ονομάζουμε συναισθηματική
κατάσταση. Για παράδειγμα αν τρώμε επεξεργασμένες τροφές, κρέας,
ψάρια, βούτυρο, γλυκά κτλ. νοιώθουμε ανησυχία, ανταγωνισμό, ζήλια,
μίσος κτλ. Αντιθέτως, αν καταναλώνουμε τροφές με πολλά άνγκστρομ
νοιώθουμε ευτυχία, ειρήνη, ευγνωμοσύνη, αγάπη, ενθουσιασμό. Οι
τροφές με τα υψηλότερα ποσά άνγκστρομ, δηλαδή φρούτα & μούρα,
είναι οι μόνες που μπορούν να αναγεννήσουν σε ενεργειακό επίπεδο το
νευρικό-ηλεκτρικό σύστημα του ανθρώπου.

ΕΣΕΙΣ ΤΡΩΤΕ ΤΡΟΦΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ Ή
ΤΗΝ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝ;


επιμέλεια-σύνταξη Mary Prana
προσθήκες-διορθώσεις dj amik

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια