Rod Stewart – Tonight's The Night (Gonna Be Alright) (Night Songs)


Το " Tonight's the Night (Gonna Be Alright) " είναι ένα τραγούδι που γράφτηκε από τον Rod Stewart και ηχογραφήθηκε στο Muscle Shoals Sound Studio στο Σέφιλντ της Αλαμπάμα για το άλμπουμ του 1976 A Night on the Town . Το τραγούδι, αμφιλεγόμενο κατά τη στιγμή της κυκλοφορίας, αποδείχθηκε τεράστια εμπορική επιτυχία και έγινε το δεύτερο κορυφαίο στις ΗΠΑ στο Billboard Hot 100 . Έκανε το ντεμπούτο του στο νούμερο 81 στις 2 Οκτωβρίου 1976 και ανέβηκε γρήγορα, σκαρφαλώνοντας από το νούμερο οκτώ στην κορυφή του chart στις 13 Νοεμβρίου 1976 και παρέμεινε στην κορυφή για οκτώ συνεχόμενες εβδομάδες μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 1977. 
Το τραγούδι "Tonight's the Night (Gonna Be Alright)" του Rod Stewart είναι μια ρομαντική δήλωση αγάπης που γιορτάζει τις χαρές του να είσαι σε μια παθιασμένη σχέση και τη δύναμη του δεσμού μεταξύ δύο ανθρώπων. Το τραγούδι εκφράζει τη χαρά και την προσμονή της βραδιάς κατά την οποία δύο ερωτευμένοι θα έρθουν επιτέλους μαζί και θα ακολουθήσουν τις επιθυμίες της καρδιάς τους. Ενθαρρύνει τον ακροατή να αφήσει τις όποιες αναστολές ή αμφιβολίες και να αγκαλιάσει τη στιγμή, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανείς που θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο του.
Σύμφωνα με τον Dan Peek των America , η έμπνευση του Stewart για το "Tonight's the Night" ήταν η κορυφαία επιτυχία των America" Today's the Day ": Ο Peek θυμάται ότι ένα βράδυ όταν αυτός και ο Stewart έπαιζαν μαζί στο στούντιο ηχογράφησης του Peek: "Έπαιξα το "Today's the Day»,και ο Rod είπε ότι του άρεσε και ότι του έδωσε μια ιδέα για ένα τραγούδι Φυσικά μετά την ηχογράφηση του «Tonight's the Night» γέλασα όταν θυμήθηκα τι είχε πεί

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια