Ο Διαλογισμός της Ημέρας του Γέροντα - 6 Μαΐου...


 Ο Διαλογισμός της Ημέρας του Γέροντα - 6 Μαΐου...


«Πρέπει να θυμόμαστε ότι η καρδιά της θρησκείας μας είναι ζωντανή και ότι κάθε άτομο έχει την ικανότητα μέσα του να ξυπνήσει και να περπατήσει με ιερό τρόπο».

--- Thomas Yellowtail, CROW


Η εγγενής πνευματικότητα είναι γεμάτη ζωή. Όταν το αναζητούμε γινόμαστε ζωντανοί. Ακόμα κι αν έχουμε παραστρατήσει και έχουμε συμπεριφερθεί με άσχημο τρόπο, μπορούμε να κοιτάξουμε μέσα μας και να έχουμε μια νέα αφύπνιση στη ζωή. Ίσως έχουμε πιει πάρα πολύ αλκοόλ. ίσως έχουμε απατήσει τον σύζυγό μας. ίσως έχουμε κάνει πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε ενοχές και ντροπή. Αν κοιτάξουμε έξω από τον εαυτό μας, δεν θα βρούμε ζωή. αν κοιτάξουμε μέσα, θα βρούμε ζωή. Κάθε φορά που επιλέγουμε να αλλάξουμε τη ζωή μας, χρειάζεται μόνο να κοιτάξουμε μέσα μας. Πώς το κάνουμε αυτό; Πάρε λίγο φασκόμηλο και ανάψέ το, κλείσε τα μάτια και πες στο Μεγάλο Πνεύμα, κουράστηκα, χρειάζομαι τη βοήθειά σου. Παρακαλώ βοηθήστε με να αλλάξω.


"Μεγάλο Πνεύμα, ξέρω ότι υπάρχεις μέσα μου. Άσε με να αφυπνίσω τις διδασκαλίες σου."


Οι διαλογισμοί είναι πνευματικά δικαιώματα της Coyhis Publishing και βρίσκονται στο βιβλίο, "Meditations with Native American Elders: The Four Seasons"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια