'Colorado' Ακούστε ολόκληρο το νέο άλμπουμ του Neil Young με τους Crazy Horse


Σύμφωνα με τον ίδιο τον Γιάνγκ, η νέα του συλλογή επικεντρώνεται στην κλιματική αλλαγή και τις διχαστικές πολιτικές στη σημερινή εποχή.

«Πρόκειται για ένα ανθρώπινο άλμπουμ. Έχει να κάνει με συναισθήματα καθώς και με τον κόσμο που ζούμε σήμερα. Και όπως είναι αυτός ο κόσμος, χρειάζεται επαναφορά. Ξέρετε, όταν μιλούν για τη νέα πράσινη συμφωνία και όλα αυτά και ο κόσμος μιλάει για το πόσο ακριβή είναι και πόσο εκτός πραγματικότητας, είναι πραγματικά μη-ρεαλιστικό να μην δαπανηθούν αυτά τα χρήματα και απλά να αγνοήσουμε το τι συμβαίνει. Όσοι τα λένε αυτά θα φύγουν τα επόμενα 15 χρόνια. Μέχρι τότε θα έχουν φύγει. Θα έχουν βγάλει όσα χρήματα μπορέσουν και θα φύγουν. Αυτή είναι και η πολιτική μας ηγεσία. Έτσι σκέφτονται και έτσι το βλέπουν».

«Αυτό που πρέπει να γίνει είναι τα μαύρα και τα λευκά παιδιά να βρεθούν και να αντιμετωπίσουν μαζί τα προβλήματα γιατί τους απασχολούν όλους, όλους τους ανθρώπους. Έχουμε πολλά να πολεμήσουμε γιατί οι ηγέτες μας θέλουν να πολεμούμε μεταξύ μας και να είμαστε πιο αδύναμοι»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια