♫♪♪..Μέσα στη μουσική υπάρχει χώρος να κοιμηθεί ο άνεμος μαζί του να ταξιδέψουμε κι εμείς ♪♫♪
«Ανάμεσα στο φως και τη σκιά ένα μακρύ ταξίδι στο χώρο των συναισθημάτων και της μουσικής…»♫♪♪..taste the Love side of life ♪♫♪You are listening to Travellers Web Radio 24 hours a day..

Latest Post

Fractal – Η γοητεία της καταιγίδας

Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Το «Fractal» είναι ένα πανέμορφο τρίλεπτο Timelapse video, που από τη μια μας δείχνει τη μανία και το δέος των υπέρ-καταιγίδων, από την άλλη την αιχμαλωτισμένη ομορφιά τους.

Ο δημιουργός του, ένας φωτογράφος από το Κάνσας, που λέγεται Cowan,  αφιέρωσε 10 ολόκληρα χρόνια, ταξίδεψε 100.000 μίλια, και πάτησε δεκάδες χιλιάδες κλικ το κλείστρο της φωτογραφικής του μηχανής.

Οι υπερ καταιγίδες είναι η προσπάθεια της φύσης να διορθώσει μια ακραία ανισορροπία.

Οι φωτογραφίες που βλέπετε στο «Fractal» τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων 6 ετών σε περιοχές που φτάνουν από το Τέξας ως τη Βόρεια Ντακότα. Στην αρχή, ο Cowan απλά ήθελε για προσωπική του χρήση και μόνο να μάθει γι αυτές τις καταιγίδες, αλλά με την πάροδο του χρόνου του έγινε εμμονή να τις “συλλάβει” με το φακό του στην υψηλότερη δυνατή ανάλυση (και να το μοιραστεί με το κοινό).


Αντικλείδι
Share this article :

Σας αρεσει το Ραδιο ταξιδευτες?

Follow by Email

All media found on this site is for informational purposes only. Record label and music copyrights are held by their respective companies and are in no way affiliated with this site.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Support : Ράδιο Ταξιδευτές
Copyright © 2011. Ράδιο Ταξιδευτές - All Rights Reserved

Proudly powered by Travellers Web Radio