♫♪♪..Μέσα στη μουσική υπάρχει χώρος να κοιμηθεί ο άνεμος μαζί του να ταξιδέψουμε κι εμείς ♪♫♪
«Ανάμεσα στο φως και τη σκιά ένα μακρύ ταξίδι στο χώρο των συναισθημάτων και της μουσικής…»♫♪♪..taste the Love side of life ♪♫♪You are listening to Travellers Web Radio 24 hours a day..

Latest Post

Status Quo - What ever you want με τον Γιάννη Ρήγα

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Μια και σήμερα άνοιξα παρτίδες με τον υπολογιστή από τις 6 το πρωί... με "παίρνει" να σας αφήσω έναν "δυναμίτη", πριν ξεχυθώ στους δρόμους... και τι εκρηκτικό!... Από αυτά που εκρήγνυνται δις... Μια στο ακουστικό πεδίο και τη δεύτερη στο ψυχικό!... Κι εκεί δεν αφήνουν τίποτε όρθιο!... Ότι Γουστάρεις το Μπορείς!... Αυτό το μήνυμα... Αρκεί... Να το Θέλεις ή Να Μην Το Θέλεις!... Μη σας αιφνιδιάζει το δισυπόστατο!... Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να ξεμπλέξεις από ψυχοφθόρες και επιζήμιες συνήθειες;... Μην αρχίσω τώρα την απαρίθμηση!... Από την άλλη πλευρά, εξ' ίσου δύσκολο να πεις... "Βρε, δεν πάνε όλα στο διάβολο!... Εγώ αυτό θέλω και θα το κάνω!..." This Is The Hard 'N' Heavy Magic!... και γι αυτό ποτέ δεν την είδαν με τόσο ένθερμο μάτι οι όποιες εξουσίες, όλων των δογμάτων και τάσεων, επειδή με τον Δαιμονικό Της Ρυθμό (κυριολεκτώ κι ας μην αρέσει...) ανατινάζει εκ βαθέων στερεότυπα, τσιτάτα και πλάκες εντολών... ;-) ... Απλά την ανέχονται, αλλά να την χειραγωγήσουν ποτέ δεν θα τα καταφέρουν. Πιάνεται από το χεράκι ο Δαίμων;... Ποτέ!... Ψάξτε τη λέξη! 
Γεια και Χαρά σας! Θα πούμε περισσότερα απόψε το βράδυ!...
Γιάννης Ρήγας
PS. Rick... Greetings to Εveryone Up There

Share this article :

Σας αρεσει το Ραδιο ταξιδευτες?

Follow by Email

All media found on this site is for informational purposes only. Record label and music copyrights are held by their respective companies and are in no way affiliated with this site.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Support : Ράδιο Ταξιδευτές
Copyright © 2011. Ράδιο Ταξιδευτές - All Rights Reserved

Proudly powered by Travellers Web Radio