♫♪♪..Μέσα στη μουσική υπάρχει χώρος να κοιμηθεί ο άνεμος μαζί του να ταξιδέψουμε κι εμείς ♪♫♪
«Ανάμεσα στο φως και τη σκιά ένα μακρύ ταξίδι στο χώρο των συναισθημάτων και της μουσικής…»♫♪♪..taste the Love side of life ♪♫♪You are listening to Travellers Web Radio 24 hours a day..

Latest Post

Αυτό είναι η αέναη στιγμή του κόσμου.

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016

Δεν υπάρχει μέλλον, δεν υπάρχει παρελθόν, ζεις σε ένα αέναο παρόν, ζεις πάντα στο τώρα, γιατί για το παρελθόν τι μπορείς να κάνεις; Δεν μπορεί να του αλλάξεις κάτι. Και το μέλλον δεν το γνωρίζεις, δεν ξέρεις αν θα είσαι ζωντανός σε πέντε χρόνια. Τι θα κάνεις εάν κάποιος τρελαθεί, όπως στη Βόρεια Κορέα, και ρίξει ατομική βόμβα; Τότε δε θα υπάρχει μέλλον. Το μέλλον υπάρχει μόνο στη φαντασία σου και το παρελθόν είναι παρελθόν, δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτό, και δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό, διότι έρχεσαι εδώ για να διδαχθείς. Αν μείνεις εδώ 100 χρόνια αλλά δεν έχεις διδαχθεί τα μαθήματά σου, θα πρέπει να ξαναγυρίσεις. Αυτό είναι η αέναη στιγμή του κόσμου.

Herman Rarebell

Απόσπασμα της συνέντευξης που έδωσε ο Herman Rarebell στο Shadow Nation
Share this article :

Σας αρεσει το Ραδιο ταξιδευτες?

Follow by Email

All media found on this site is for informational purposes only. Record label and music copyrights are held by their respective companies and are in no way affiliated with this site.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Support : Ράδιο Ταξιδευτές
Copyright © 2011. Ράδιο Ταξιδευτές - All Rights Reserved

Proudly powered by Travellers Web Radio