♫♪♪..Μέσα στη μουσική υπάρχει χώρος να κοιμηθεί ο άνεμος μαζί του να ταξιδέψουμε κι εμείς ♪♫♪
«Ανάμεσα στο φως και τη σκιά ένα μακρύ ταξίδι στο χώρο των συναισθημάτων και της μουσικής…»♫♪♪..taste the Love side of life ♪♫♪You are listening to Travellers Web Radio 24 hours a day..

Latest Post

Ο άνθρωπος που δίνει

Σάββατο, 23 Απριλίου 2016

Ο άνθρωπος που δίνει, είναι ο άνθρωπος που ξεπέρασε και ξεπερνά συνέχεια τον υλικό του εαυτό.

Δεν είναι αποκομμένος από το σύνολο - δεν περιχαρακώνεται στα όρια ενός μικρού, στενού κύκλου μέσα στην αίσθηση της ιδιοκτησίας.
Γνωρίζει πως ό,τι ''έχει'' δεν είναι τίποτα παραπάνω από τα υλικά που βρίσκονται στην διάθεσή του για να κινηθεί στο ''εδώ και τώρα''.
Γιατί δεν υπάρχει παρελθόν, δεν υπάρχει μέλλον. Υπάρχει μόνο το τώρα. Και κάθε επιλογή γίνεται στο τώρα. Όσα δεν είπε ή δεν έκανε είναι όλα όσα για τα οποία θα παλεύει την αμέσως επόμενη στιγμή να επαναφέρει, να κατακτήσει.
Δεν υπάρχει κάτι δικό του. Δικό του είναι μόνο το πνεύμα του. Το οποίο ενώνεται με δεσμούς φυσικούς και υπερφυσικούς με το άπειρο. Την αληθινή του ουσία.
Ο άνθρωπος που ελευθερώνεται είναι εκείνος που χαμογελά. Είναι εκείνος που γεμίζει αγάπη για το σύμπαν που τον γέννησε, για την πλάση που τον τρέφει, για την θεία πνοή που του δίνει ώθηση.
Δίνω, σημαίνει ξεπερνώ τον εαυτό μου. Σημαίνει πως ξεχνώ τα υλικά μου δεσμά και ανακουφίζομαι.

Ανασαίνω ελεύθερα και επιστρέφω στο κέντρο μου.


Alobar's Place
Share this article :

Σας αρεσει το Ραδιο ταξιδευτες?

Follow by Email

All media found on this site is for informational purposes only. Record label and music copyrights are held by their respective companies and are in no way affiliated with this site.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Support : Ράδιο Ταξιδευτές
Copyright © 2011. Ράδιο Ταξιδευτές - All Rights Reserved

Proudly powered by Travellers Web Radio