♫♪♪..Μέσα στη μουσική υπάρχει χώρος να κοιμηθεί ο άνεμος μαζί του να ταξιδέψουμε κι εμείς ♪♫♪
«Ανάμεσα στο φως και τη σκιά ένα μακρύ ταξίδι στο χώρο των συναισθημάτων και της μουσικής…»♫♪♪..taste the Love side of life ♪♫♪You are listening to Travellers Web Radio 24 hours a day..

Latest Post

Η νηστεία - θα πρέπει επίσης να εξεταστεί στο αστρικό και ψυχικό επίπεδο

Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

Όλες οι θρησκείες συνιστούν τη νηστεία ως άσκηση κάθαρσης. Δεν πρέπει όμως να αντιλαμβανόμαστε τη νηστεία μόνο σε σχέση με το υλικό επίπεδο. Αν έχουν διεισδύσει ακαθαρσίες στο φυσικό μας σώμα και προκαλούν διαταραχές, μπορεί να αποβληθούν με μια (λογική, εννοείται) αποχή από την τροφή. Μπορεί όμως και στο αστρικό και το νοητικό μας σώμα να διεισδύσουν ακαθαρσίες με μορφή κατώτερων συναισθημάτων και επιθυμιών, ή εσφαλμένων σκέψεων και κρίσεων. Σκέψεις, συναισθήματα και επιθυμίες αυτού του είδους είναι οντότητες του σκότους, οι οποίες αναγκάζουν τους ανθρώπους να δέχονται κάποιες τροφές που εκείνες χρειάζονται. Γιατί οι σκέψεις, τα συναισθήματα και οι επιθυμίες είναι έμβια όντα, άρα έχουν ανάγκη τροφής.
Προκειμένου να απαλλαγεί απ’ αυτές τις σκοτεινές οντότητες, ο άνθρωπος πρέπει να τις αφήσει κατά κάποιο τρόπο νηστικές. Δηλαδή όχι μόνο να πάψει να σκέφτεται και να αισθάνεται εγωϊστικά και επιθετικά, αλλά και να αντικαταστήσει αυτά τα στοιχεία με αντίστοιχα καθαρά και φωτεινά. Αν στερήσει απ΄αυτές τις οντότητες την τροφή που ζητούν, θα τους επιβάλει νηστεία, οπότε, φοβούμενες μήπως πεθάνουν της πείνας, θα τον εγκαταλείψουν. Οφείλουμε λοιπόν να αντιληφθούμε και κατ’ αυτόν τον τρόπο τη νηστεία, και να τη μεταφέρουμε και στο αστρικό και νοητικό επίπεδο.

Omraam Mikhael Aivanhov
Share this article :

Σας αρεσει το Ραδιο ταξιδευτες?

Follow by Email

All media found on this site is for informational purposes only. Record label and music copyrights are held by their respective companies and are in no way affiliated with this site.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Support : Ράδιο Ταξιδευτές
Copyright © 2011. Ράδιο Ταξιδευτές - All Rights Reserved

Proudly powered by Travellers Web Radio