♫♪♪..Μέσα στη μουσική υπάρχει χώρος να κοιμηθεί ο άνεμος μαζί του να ταξιδέψουμε κι εμείς ♪♫♪
«Ανάμεσα στο φως και τη σκιά ένα μακρύ ταξίδι στο χώρο των συναισθημάτων και της μουσικής…»♫♪♪..taste the Love side of life ♪♫♪You are listening to Travellers Web Radio 24 hours a day..

Latest Post

Ελευθερία – σημάδια που την προαναγγέλλουν

Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016

Μπορεί να αισθανθούμε ότι υψωθήκαμε ως τον Oυρανό εκεί που δεν το περιμέναμε καθόλου. Προφανώς θέλουμε να μείνουμε για πάντα εκεί, αλλά είναι αδύνατον αφού υπάρχουν τόσα πράγματα που μας κρατάνε ακόμα δεμένους μ’ αυτόν εδώ τον κόσμο. Το ότι ο Ουρανός μας κάνει αυτή τη χάρη, σημαίνει ότι μας δίνει μια πρόγευση, μια προαίσθηση αυτού του φωτεινού χώρου που προορίζεται να γίνει κάποια μέρα κατοικία μας. Αυτές οι ξαφνικές χαρές που αισθανόμαστε κάποιες φορές είναι προμήνυμα μιας απελευθέρωσης.
Το φθινόπωρο, όταν αρχίσουν να πέφτουν τα φύλλα των δέντρων, ξέρετε ότι πλησιάζει ο χειμώνας. Και τον χειμώνα, όταν ανθίσει το πρώτο λουλούδι, ξέρουμε ότι αναγγέλει την άνοιξη. Έτσι και στην ψυχή μας εμφανίζονται προμηνύματα, τα οποία πρέπει να μάθουμε να αναγνωρίζουμε και να αποκρυπτογραφούμε.

Omraam Mikhael Aivanhov
Share this article :

Σας αρεσει το Ραδιο ταξιδευτες?

Follow by Email

All media found on this site is for informational purposes only. Record label and music copyrights are held by their respective companies and are in no way affiliated with this site.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Support : Ράδιο Ταξιδευτές
Copyright © 2011. Ράδιο Ταξιδευτές - All Rights Reserved

Proudly powered by Travellers Web Radio