♫♪♪..Μέσα στη μουσική υπάρχει χώρος να κοιμηθεί ο άνεμος μαζί του να ταξιδέψουμε κι εμείς ♪♫♪
«Ανάμεσα στο φως και τη σκιά ένα μακρύ ταξίδι στο χώρο των συναισθημάτων και της μουσικής…»♫♪♪..taste the Love side of life ♪♫♪You are listening to Travellers Web Radio 24 hours a day..

Latest Post

Το τελευταίο «αντίο» για τον Αρχηγό και η παράκληση των Motörhead

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016


Ανακοινώθηκε από τους Motörhead η μέρα και η ώρα για το τελευταίο «αντίο» του εμβληματικού, ανυπέρβλητου Αρχηγού.
Η ανακοίνωση των συντρόφων του στη μπάντα, λέει τα εξής:
«Το ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ο κόσμος θα συγκεντρωθεί, για να γιορτάσει την ζωή του φίλου μας και του θρύλου Ian “Lemmy” Kilmister.
Η οικογένεια και οι κοντινοί φίλοι θα παρευρεθούν στη τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο νεκροταφείο Forest Lawn Memorial στο Hollywood και η οποία θα αρχίσει στις 3pm PST (ώρα Ελλάδος 01:00 ξημερώματα Κυριακής) και θα τελειώσει στις 4.30pm (ώρα Ελλάδος 02:30 ξημερώματα Κυριακής). Εξαιτίας του περιορισμένου χώρου, με σεβασμό θα σας παρακαλούσαμε να μην παρευρεθείτε στο νεκροταφείο… όμως σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ να είστε μέρος του αποχαιρετισμού παρακολουθώντας την τελετή ζωντανά από το επίσημο κανάλι των Motörhead στο You Tube:
https://www.youtube.com/channel/UCbPCDmtTU-W4SdA8abZtWpA

Όπου κι αν βρίσκεστε, σας παρακαλούμε να μαζευτείτε με τους φίλους σας και να παρακολουθήσετε την τελετή. Πηγαίνετε στο αγαπημένο σας bar, στο αγαπημένο σας club, βεβαιωθείτε ότι έχει σύνδεση στο internet, σηκώστε τα ποτήρια σας και κάντε μια πρόποση μαζί με εμάς. Ή αν θέλετε, απλά μαζευτείτε με τους πιο καλούς σας φίλους σε κάποιο σπίτι να γιορτάσετε την ζωή του Lemm.
Σε όποιο χώρο και με όποιο τρόπο μπορείτε, απλά βεβαιωθείτε ότι θα μαζευτούμε παγκοσμίως το Σάββατο 9 Ιανουαρίου, για να γιορτάσουμε τον αγαπημένο μας φίλο και τον αναντικατάστατο θρύλο.
Αν θέλετε να κάνετε φιλανθρωπική προσφορά στο όνομα του Lemmy, παρακαλούμε να την κάνετε εδώ:
Ronnie James Dio Stand Up and Shout Cancer Fund
http://www.diocancerfund.org/

Την ώρα του αποχαιρετισμού, τα ποτήρια μας θα είναι υψωμένα στο όνομα της ζωής Του.

Up the Irons
Share this article :

Σας αρεσει το Ραδιο ταξιδευτες?

Follow by Email

All media found on this site is for informational purposes only. Record label and music copyrights are held by their respective companies and are in no way affiliated with this site.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Support : Ράδιο Ταξιδευτές
Copyright © 2011. Ράδιο Ταξιδευτές - All Rights Reserved

Proudly powered by Travellers Web Radio