♫♪♪..Μέσα στη μουσική υπάρχει χώρος να κοιμηθεί ο άνεμος μαζί του να ταξιδέψουμε κι εμείς ♪♫♪
«Ανάμεσα στο φως και τη σκιά ένα μακρύ ταξίδι στο χώρο των συναισθημάτων και της μουσικής…»♫♪♪..taste the Love side of life ♪♫♪You are listening to Travellers Web Radio 24 hours a day..

Latest Post

Το Βάθος της Πραγμάτωσης

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015

Πραγματική Συνείδηση του ανθρώπου αρχίζει εκεί που τελειώνουν οι περιορισμοί κι οι ψευδαισθητικές εμπειρίες μιας ξεχωριστής ύπαρξης, στην Παγκόσμια Συνείδηση.
Το Βάθος της Παγκόσμιας Συνείδησης Ξεκινά από την Επίγνωση της Ενότητας των Πάντων και την Αλληλεξάρτησή τους σε μια κοινή ύπαρξη και Φτάνει μέχρι την Πλήρη Διάλυση των Πάντων στο Αρχικό Είναι, στο Ένα.
Όμως το ΑΛΗΘΙΝΟ Βρίσκεται πέρα από κάθε αντίληψη, σε ΑΥΤΟ που τα Στηρίζει Όλα. Είναι το Αληθινό Βασίλειο της Αιωνιότητας από Όπου δεν υπάρχει ούτε Μετακίνηση, ούτε Επιστροφή στον κόσμο της αυταπάτης, ούτε Αλλοίωση, γιατί δεν υπάρχει ούτε εξέλιξη, ούτε χρόνος, μονάχα η Απρόσκοπτη Ροή της Ζωής μέσα στην Απεραντοσύνη.
Στα Αρχαία Κείμενα όλες αυτές οι συνειδησιακές καταστάσεις χαρακτηρίζονται σαν Βαθμίδες της Πνευματικής Πραγμάτωσης, σαν Ποικιλίες του Σαμάντι, σαν Ουρανοί Εμπειρίας… Στην πραγματικότητα είναι αυτό που Συναντάμε Μέσα μας όταν Βαδίζουμε την Οδό της Αληθινής Αυτογνωσίας.
Αυτογνωσία είναι η Αναγνώριση κι η Κατανόηση της Αληθινής Φύσης μας κι όχι η γνώση των επιφανειακών δραστηριοτήτων μας.


Κωνσταντίνος Προκοπίου
Share this article :

Σας αρεσει το Ραδιο ταξιδευτες?

Follow by Email

All media found on this site is for informational purposes only. Record label and music copyrights are held by their respective companies and are in no way affiliated with this site.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Support : Ράδιο Ταξιδευτές
Copyright © 2011. Ράδιο Ταξιδευτές - All Rights Reserved

Proudly powered by Travellers Web Radio