♫♪♪..Μέσα στη μουσική υπάρχει χώρος να κοιμηθεί ο άνεμος μαζί του να ταξιδέψουμε κι εμείς ♪♫♪
«Ανάμεσα στο φως και τη σκιά ένα μακρύ ταξίδι στο χώρο των συναισθημάτων και της μουσικής…»♫♪♪..taste the Love side of life ♪♫♪You are listening to Travellers Web Radio 24 hours a day..

Latest Post

Η Ευθύνη του Καλλιτέχνη

Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015

Για να είσαι ελεύθερος,πρέπει, απλούστατα, να είσαι ελεύθερος χωρίς να ζητάς την άδεια κανενός. Πρέπει να έχεις την δική σου άποψη γι' αυτό που έχεις κληθεί να κάνεις και να την τηρείς, να την ακολουθείς,χωρίς να υποκύπτεις ή να συμμορφώνεσαι στις περιστάσεις.Αυτή η ελευθερία,όμως, απαιτεί πλούσια εσωτερικά αποθέματα,υψηλό βαθμό αυτογνωσίας και συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στον εαυτό σου,συνεπώς απέναντι στους άλλους.
Δυστυχώς, το τραγικό είναι ότι δεν ξέρουμε πώς να είμαστε ελεύθεροι,απαιτούμε ελευθερία για τον εαυτό μας εις βάρος όλων των άλλων και δεν εννοούμε να παραιτηθούμε από το παραμικρό,για χάρη κάποιου άλλου;θα το θεωρούσαμε καταπάτηση των ατομικών μας δικαιωμάτων και ελευθεριών.Σήμερα όλοι πάσχουμε από άμετρο εγωισμό.Κι αυτό δεν είναι ελευθερία.Ελευθερία σημαίνει ότι μαθαίνεις να έχεις απαιτήσεις,μόνο,από τον εαυτό σου,όχι από τη ζωή ή από τους άλλους,και ξέρεις να δίνεις:ελευθερία σημαίνει θυσία εν ονόματι της αγάπης

Αντρέι Ταρκόφσκι
¨Σμιλεύοντας το Χρόνο¨
Share this article :

Σας αρεσει το Ραδιο ταξιδευτες?

Follow by Email

All media found on this site is for informational purposes only. Record label and music copyrights are held by their respective companies and are in no way affiliated with this site.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Support : Ράδιο Ταξιδευτές
Copyright © 2011. Ράδιο Ταξιδευτές - All Rights Reserved

Proudly powered by Travellers Web Radio