♫♪♪..Μέσα στη μουσική υπάρχει χώρος να κοιμηθεί ο άνεμος μαζί του να ταξιδέψουμε κι εμείς ♪♫♪
«Ανάμεσα στο φως και τη σκιά ένα μακρύ ταξίδι στο χώρο των συναισθημάτων και της μουσικής…»♫♪♪..taste the Love side of life ♪♫♪You are listening to Travellers Web Radio 24 hours a day..

Latest Post

Ξέρω, θα ’ θελες να βγεις από το ‘όνειρο ’

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015

«Ξέρω, θα ’ θελες να βγεις από το ‘όνειρο ’- επέμεινε - αλλά Εγώ είμαι η πραγματικότητα. Η ζωή σου, ο κόσμος όπου πιστεύεις ότι μπορείς να επιλέγεις και να αποφασίζεις, είναι πλασματικά... είναι ένας φρικτός εφιάλτης. Το να παντρευτείς, να κάνεις παιδιά, καριέρα, να αποκτήσεις ένα σπίτι, να έχεις την εκτίμηση και την αναγνώριση των άλλων... και ό,τι άλλο πίστεψες, είναι φετίχ χωρίς νόημα που λάτρεψες σαν ειδωλολάτρης και τους έδωσες προτεραιότητα.
Μόνο το ‘όνειρο ’είναι πραγματικό - επιβεβαίωσε - Το 'όνειρο ’είναι το πιο αληθινό πράγμα που υπάρχει. Μάθε να κινείσαι στον κόσμο της πραγματικότητας. Εδώ οι συνήθειες και οι πεποιθήσεις σου, οι παλιοί κώδικές σου δεν έχουν πια αξία... Αυτό που εσύ αποκαλείς πραγματικότητα είναι μόνο φαινόμενα, πρέπει να την αναποδογυρίσεις τελείως και δεν μπορείς να κρατήσεις μέσα σου τίποτα από τα παλιά... Θα πρέπει να μάθεις έναν νέο τρόπο να σκάφτεσαι, ν’ αναπνέεις, να δρας και ν’ αγαπάς...
Έζησες μια ύπαρξη χωρίς σκοπό... οδυνηρή. Κρυμμένος πίσω από μια απασχόληση, πίσω από την απατηλή προστασία ενός μισθού, διαιωνίζεις τη φτώχεια, τη δυστυχία του κόσμου - διέγνωσε με γλυκιά κι αυστηρή φωνή, σα να διαπίστωνε μια σημαντική ζημιά - Η ζωή είναι πάρα πολύ πολύτιμη για να εξαρτάται, και πάρα πολύ πλούσια για να χάνει! Ήρθε η ώρα να αλλάξεις!».
The Dreamer Η Σχολή των Θεών
Share this article :

Σας αρεσει το Ραδιο ταξιδευτες?

Follow by Email

All media found on this site is for informational purposes only. Record label and music copyrights are held by their respective companies and are in no way affiliated with this site.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Support : Ράδιο Ταξιδευτές
Copyright © 2011. Ράδιο Ταξιδευτές - All Rights Reserved

Proudly powered by Travellers Web Radio