♫♪♪..Μέσα στη μουσική υπάρχει χώρος να κοιμηθεί ο άνεμος μαζί του να ταξιδέψουμε κι εμείς ♪♫♪
«Ανάμεσα στο φως και τη σκιά ένα μακρύ ταξίδι στο χώρο των συναισθημάτων και της μουσικής…»♫♪♪..taste the Love side of life ♪♫♪You are listening to Travellers Web Radio 24 hours a day..

Latest Post

OXV: The manual (2013) Frequencies Συχνότητες - (Ταινία)

Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015

«Σε μια διαφορετική εκδοχή του σύμπαντος μας, τα σώματα των παιδιών που γεννιούνται
λειτουργούν σε μια συγκεκριμένη συχνότητα. Δεν είναι ορατή στο μάτι, αλλά καθορίζει την συμπεριφορά του σύμπαντος απέναντι σου. Η νεαρή Marie Curie Fortune διαθέτει μια απίστευτα υψηλή συχνότητα, ενώ ο Isaac Newton Midgeley διαπιστώνει ότι η δικιά του είναι ιδιαίτερη χαμηλή. Οι δυο τους είναι αντίθετοι και πέρα απο αυτό επικίνδυνοι αν βρεθούν στον ίδιο χώρο για περισσότερο απο ένα ενα λεπτό. Η Marie θα έχει μια τυχερή και επιτυχημένη ζωή, χωρίς όμως συναίσθημα. Ο Isaac θα έχει συναίσθημα, αλλά δεν θα έχει καμία τύχη σε αυτή τη ζωή…»    (cinemode.gr)

Η ταινία μας δίνει με τον καλύτερο τρόπο να καταλάβουμε τη σημασία των συχνοτήτων - δονήσεων που εκπέμπουμε ως άνθρωποι στη ζωή μας και πως οι λέξεις, ανάλογα με τη συχνότητα κύματος που εκπέμπουν, μπορούν να προγραμματήσουν και να χειραγωγήσουν ένα ή περισσότερα άτομα.

Ενδιαφέρον επίσης έχει ο ρόλος του συγχρονισμού και η επιρροή των δονήσεων της μουσικής στην ανθρώπινη ψυχή.

Η ταινία είναι ένα πραγματικό διαμαντάκι και πιστεύουμε πως θα σας δώσει με πολύ όμορφο τρόπο, ως μάθημα, τη σημασία των συχνοτήτων και την επιρροή τους στην πραγματικότητα του ανθρώπου.
Aφύπνιση Συνείδησης

Σκηνοθεσία: Darren Paul Fisher
Σενάριο: Darren Paul Fisher
Ηθοποιοί: Daniel Fraser, Eleanor Wyld, Owen Pugh
Υπόθεση:
Σ' ένα παράλληλο φανταστικό σύμπαν, οι ανθρώπινες επαφές εξαρτώνται από τις συχνότητες των ατόμων.
Αν είσαι υψηλής συχνότητας δεν μπορείς να έρθεις σε σωματική επαφή ή να ερωτευτείς άτομο χαμηλής συχνότητας.
Ο Zak όμως, όντας ερωτευμένος με μία συμμαθήτριά του με υψηλή συχνότητα, θα καταφέρει να αλλάξει τις συχνότητες μεταξύ τους για να μπορέσουν να αγαπηθούν...
Δείτε την ταινία ΕΔΩ & ΕΔΩ & ΕΔΩ  
Share this article :

Σας αρεσει το Ραδιο ταξιδευτες?

Follow by Email

All media found on this site is for informational purposes only. Record label and music copyrights are held by their respective companies and are in no way affiliated with this site.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Support : Ράδιο Ταξιδευτές
Copyright © 2011. Ράδιο Ταξιδευτές - All Rights Reserved

Proudly powered by Travellers Web Radio