♫♪♪..Μέσα στη μουσική υπάρχει χώρος να κοιμηθεί ο άνεμος μαζί του να ταξιδέψουμε κι εμείς ♪♫♪
«Ανάμεσα στο φως και τη σκιά ένα μακρύ ταξίδι στο χώρο των συναισθημάτων και της μουσικής…»♫♪♪..taste the Love side of life ♪♫♪You are listening to Travellers Web Radio 24 hours a day..

Latest Post

Ιαπωνική Θεραπεία με Νερό

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015

Η Ιαπωνική παραδοσιακή ιατρική συνιστά την κατανάλωση νερού αμέσως μετά το ξύπνημα ως μία
από τις πιο σημαντικές για την υγεία συνήθειες. Οι επιστήμονες έχουν επιβεβαιώσει επισήμως την αποτελεσματικότητα αυτής της πρακτικής.

Η ιαπωνική θεραπεία με νερό δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα, ως φυσικό μέσο, στη θεραπεία της μηνιγγίτιδας, του διαβήτη, της γαστρίτιδας, των πονοκεφάλων, του άσθματος, της βρογχίτιδας, της αρθρίτιδας, της επιληψίας, των πόνων, των καρδιακών προβλημάτων, των ασθενειών των νεφρών, του ουροποιητικού συστήματος, των νευρικών διαταραχών, των αιμορροΐδων, των παθήσεων των ματιών, των εμμηνορροϊκών δυσκολιών, της γενικής αδυναμίας, της απώλειας ενέργειας και του καθαρισμού του οργανισμού.

Η ιαπωνική θεραπεία του νερού γίνεται με τον ακόλουθο τρόπο:

Αμέσως αφού ξυπνάτε το πρωί, πριν να πλένετε τα δόντια σας, είναι απαραίτητο να πίνετε 4 ποτήρια χλιαρό νερό, περίπου 640 ml. Αφού έχετε πιει το νερό, δεν θα πρέπει να πίνετε ή να τρώτε κάτι στα επόμενα 45 λεπτά. Μετά από αυτό, μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά την καθημερινότητά σας.

Η θεραπεία συνιστά επίσης την κατανάλωση χλιαρού νερού κατά τη διάρκεια των τριών γευμάτων έως και 15 λεπτά μετά από αυτά. Όταν τελειώσετε με όλα αυτά, θα πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα για 2 ώρες, χωρίς να τρώτε ή να πίνετε τίποτα. Η θεραπεία δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα για τις περισσότερες δυσκολίες και τον καθαρισμό του οργανισμού, ακόμη και μετά από 30 ημέρες χρήσης.

Συνιστάται ότι αυτός ο τρόπος της κατανάλωσης νερού θα πρέπει να γίνει αποδεκτός ως σταθερός κανόνας ζωής. Δεν υπάρχουν επιπτώσεις ή κίνδυνοι από αυτό το είδος της θεραπείας, εκτός από το γεγονός ότι μπορεί να προκαλέσει μια πιο συχνή ούρηση. Αυτοί που θεωρούν ότι είναι δύσκολο να ξεκινήσουν τη μέρα τους με πάνω από μισό λίτρο νερό, ειδικά ηλικιωμένοι και άρρωστοι άνθρωποι, συνιστάται να φτάσουν σταδιακά στην επιθυμητή ποσότητα των 4 ποτηριών νερού το πρωί.

Μπορείτε να βρείτε πολλές μαρτυρίες σε πολλά φόρουμ στο Διαδίκτυο ατόμων που έχουν βελτιώσει
σημαντικά την υγεία, την ενέργεια και τη φυσική εμφάνιση τους, χρησιμοποιώντας αυτή την πολύ απλή θεραπεία.

Οι κάτοικοι της Ιαπωνίας σε αντίθεση με τους ανθρώπους από τον δυτικό κόσμο σχεδόν ποτέ δεν χρησιμοποιούν κρύο νερό στη διατροφή τους και συνηθίζουν να καταναλώνουν ζεστό τσάι με την τροφή τους.

revealedtheninthwave

Αφύπνιση Συνείδησης
Share this article :

Σας αρεσει το Ραδιο ταξιδευτες?

Follow by Email

All media found on this site is for informational purposes only. Record label and music copyrights are held by their respective companies and are in no way affiliated with this site.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Support : Ράδιο Ταξιδευτές
Copyright © 2011. Ράδιο Ταξιδευτές - All Rights Reserved

Proudly powered by Travellers Web Radio