♫♪♪..Μέσα στη μουσική υπάρχει χώρος να κοιμηθεί ο άνεμος μαζί του να ταξιδέψουμε κι εμείς ♪♫♪
«Ανάμεσα στο φως και τη σκιά ένα μακρύ ταξίδι στο χώρο των συναισθημάτων και της μουσικής…»♫♪♪..taste the Love side of life ♪♫♪You are listening to Travellers Web Radio 24 hours a day..

Latest Post

Αμερική του παρελθόντος: Όταν κυριαρχούσαν οι Ινδιάνοι [εικόνες]

Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015

Μια Αμερική που σε τίποτα δεν θυμίζει την σημερινή της μορφή, καταγράφεται σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες, τις οποίες τράβηξε ο Edward Curtis. Στην θέση όπου τώρα υπάρχουν τεράστιοι αυτοκινητόδρομοι και μεγάλοι ουρανοξύστες, τότε υπήρχαν Ινδιάνοι και απέραντες πεδιάδες.

Ο εν λόγω φωτογράφος, γεννήθηκε το 1868 και άρχισε να τραβά φωτογραφίες το 1890. Αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του στο να απαθανατίζει το πώς ζούσαν οι τότε κάτοικοι της Αμερικής.

Στις ιστορικές φωτογραφίες που ακολουθούν, φαίνονται οι Ινδιάνοι στην καθημερινότητα τους. Το πώς ζούσαν και πώς δούλευαν. Με μόνα μέσα μετακίνησης τα άλογα και κάποιες μικρές βάρκες. Σε κάποιες εικόνες φαίνονται μάλιστα και οι καουμπόηδες που υπήρχαν στην περιοχή.

Δείτε τις ιστορικές φωτογραφίες:

|


Pro News
Share this article :

Σας αρεσει το Ραδιο ταξιδευτες?

Follow by Email

All media found on this site is for informational purposes only. Record label and music copyrights are held by their respective companies and are in no way affiliated with this site.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Support : Ράδιο Ταξιδευτές
Copyright © 2011. Ράδιο Ταξιδευτές - All Rights Reserved

Proudly powered by Travellers Web Radio