♫♪♪..Μέσα στη μουσική υπάρχει χώρος να κοιμηθεί ο άνεμος μαζί του να ταξιδέψουμε κι εμείς ♪♫♪
«Ανάμεσα στο φως και τη σκιά ένα μακρύ ταξίδι στο χώρο των συναισθημάτων και της μουσικής…»♫♪♪..taste the Love side of life ♪♫♪You are listening to Travellers Web Radio 24 hours a day..

Latest Post

Blackmore's Night - Where Are We Going From Here με τον Γιάννη Ρήγα

Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015

Μια Μαγική φωνή πάνω σε μια Θεϊκή μελωδία, δίνουν ίσως την εντύπωση ότι πρόκειται για ένα
ξένοιαστο ταξιδάκι... δεν είν' έτσι όμως!... Η πρό(σ)κληση είναι για κάτι το απόλυτα απροσδιόριστο κι ο γλυκός τόνος της φωνής μ' ένα άρωμα παράπονου, δεν αργούν ν' αποκαλύψουν την αγωνία και ένα επίχρισμα φόβου... Αν αναρωτηθείτε για το αν εννοεί την επιστροφή στο σπίτι -όπως οι στίχοι τονίζουν- καλύτερα αφήστε το. Πολύ μεγάλο ανάγνωσμα " η επιστροφή στο σπίτι"... Μην αφήσετε το ερώτημα να πάει παραπέρα για καλό και για κακό... Το έχουμε ξαναπεί, η ομορφιά του προορισμού ωχριά μπροστά στο ταξίδι αυτό καθ' αυτό!... Λέτε να ήταν μικρόνους ο Οδυσσέας που άφησε να περάσουν 20 χρόνια για να φτάσει σε κάποια Ιθάκη;... Ή ο Όμηρος που του "έκλεισε" το ταξίδι;... κι αν κάποιοι λένε εκδικητικό τον Ποσειδώνα που "κλείδωσε" σ' αυτόν τον χρόνο τη διάρκεια, βλέπουν επιφανειακά... Δώρο Θεού ήταν!... Ξεκινήστε λοιπόν κι όπου βγει... και ποτέ μην υποτιμήσετε τις θύρες που ανοίγει ένα τραγούδι... Ας υπάρχει μια μικρούλα έγνοια που πετάει γύρω σας για να θυμίζει ότι... Δεν υπάρχει επιστροφή απ' το ταξίδι μέσα σ' ένα τραγούδι... κι όσες φορές και να το ξανακούσετε δεν είναι περίπατος σε γνωστό μονοπάτι, αλλά αναζήτηση εξόδου από λαβύρινθο!....
Γιάννης Ρήγας 
Share this article :

Σας αρεσει το Ραδιο ταξιδευτες?

Follow by Email

All media found on this site is for informational purposes only. Record label and music copyrights are held by their respective companies and are in no way affiliated with this site.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Support : Ράδιο Ταξιδευτές
Copyright © 2011. Ράδιο Ταξιδευτές - All Rights Reserved

Proudly powered by Travellers Web Radio