♫♪♪..Μέσα στη μουσική υπάρχει χώρος να κοιμηθεί ο άνεμος μαζί του να ταξιδέψουμε κι εμείς ♪♫♪
«Ανάμεσα στο φως και τη σκιά ένα μακρύ ταξίδι στο χώρο των συναισθημάτων και της μουσικής…»♫♪♪..taste the Love side of life ♪♫♪You are listening to Travellers Web Radio 24 hours a day..

Latest Post

Για 25 χρόνια απομονώθηκε, ζώντας σε αυτή τη σπηλιά. Το εσωτερικό της θα σας καταπλήξει!

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015

Όταν τον ρωτάνε αν έχει εμμονή με αυτό που κάνει, απαντάει: «Έχει ένα παιδί εμμονή με το παιχνίδι;» Συνεχίζει λέγοντας πώς όταν κάνεις κάτι που αγαπάς, θέλεις να το κάνεις συνέχεια. Βλέπει τα αριστουργήματά του σαν περιβαλλοντικά projects. Ο στόχος του είναι να εμπνεύσει τους ανθρώπους να ανοιχτούν συναισθηματικά.

Μπορεί να πει κανείς ότι έχει δημιουργήσει μαγεία στα υπόγεια σπήλαια που σκαλίζει. Ο Ra δεν θεωρεί τον εαυτό του καλλιτέχνη, αλλά έναν άνθρωπο που εκφράζει αυτά που έχει μέσα του, με πάθος. Άμα δείτε όμως το έργο του, θα καταλάβετε αμέσως την καλλιτεχνική του φύση.

Το βίντεο που θα δείτε λέει όλη του την ιστορία και σας ξεναγεί μέσα στις μαγευτικές σπηλιές. Το έργο του δεν είχε γίνει καθόλου γνωστό, μέχρι που ένας παραγωγός του ζήτησε να κάνει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του. Το ονόμασε “Cave Digger” και τελικά η ταινία κέρδισε και βραβείο σε διαγωνισμό! Σας εγγυώμαι ότι αυτό που θα δείτε είναι κάτι που δεν έχετε ξαναδεί ποτέ στη ζωή σας.


Pestomou.info
Share this article :

Σας αρεσει το Ραδιο ταξιδευτες?

Follow by Email

All media found on this site is for informational purposes only. Record label and music copyrights are held by their respective companies and are in no way affiliated with this site.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Support : Ράδιο Ταξιδευτές
Copyright © 2011. Ράδιο Ταξιδευτές - All Rights Reserved

Proudly powered by Travellers Web Radio