♫♪♪..Μέσα στη μουσική υπάρχει χώρος να κοιμηθεί ο άνεμος μαζί του να ταξιδέψουμε κι εμείς ♪♫♪
«Ανάμεσα στο φως και τη σκιά ένα μακρύ ταξίδι στο χώρο των συναισθημάτων και της μουσικής…»♫♪♪..taste the Love side of life ♪♫♪You are listening to Travellers Web Radio 24 hours a day..

Latest Post

Iron Maiden Brave New World με τον Γιάννη Ρήγα

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015

"Κύκνοι που πεθαίνουν με τα φτερά τους διπλωμένα... η Ομορφιά είναι πια περιττή... Η αγριότητα δεν προκαλεί πια καμιά αίσθηση... Αυτοί που γνωρίζουν δεν θα μιλήσουν... Μόνο κάποιες σιωπηλές κραυγές, σβήνουν πεθαίνοντας, προσπαθώντας να σας πουν την αλήθεια... (αποσπάσματα)
Όταν ένα κίνημα οικολόγων εναντιώθηκε, στην Ιαπωνία, στην απειλή να εξαφανιστεί ένα σπάνιο είδος κύκνου με πολύχρωμα φτερά που αγοράζονται για διακοσμητικό σε πανάκριβα καπέλα, πήραν την εξής απάντηση από "υπευθύνους"... "Δεν πειράζει κι αν χαθούν!... Έχουμε σώσει το είδος ψηφιακά!..." Αυτό ήταν το ερέθισμα για το συγκεκριμένο τραγούδι... Να, γιατί, αυτή την εποχή, μόνο σε σκληρές μπάντες, με μουσική που σε γδέρνει και με λόγια που πυρπολούν τις νέες ψυχές, όπως αυτές που φαίνονται στο video κι είναι οι ίδιες σ' όλη τη Γη, μπορώ να βρω ίχνη γαλήνης ακούγοντας μουσική...
Γιάννης Ρήγας
Share this article :

Σας αρεσει το Ραδιο ταξιδευτες?

Follow by Email

All media found on this site is for informational purposes only. Record label and music copyrights are held by their respective companies and are in no way affiliated with this site.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Support : Ράδιο Ταξιδευτές
Copyright © 2011. Ράδιο Ταξιδευτές - All Rights Reserved

Proudly powered by Travellers Web Radio