♫♪♪..Μέσα στη μουσική υπάρχει χώρος να κοιμηθεί ο άνεμος μαζί του να ταξιδέψουμε κι εμείς ♪♫♪
«Ανάμεσα στο φως και τη σκιά ένα μακρύ ταξίδι στο χώρο των συναισθημάτων και της μουσικής…»♫♪♪..taste the Love side of life ♪♫♪You are listening to Travellers Web Radio 24 hours a day..

Latest Post

Iron Maiden - The Longest Day με τον Γιάννη Ρήγα

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015

Πολύ μεγάλη η σημερινή μέρα... χωρίς κεφαλαίο γράμμα στο επίθετο. Η ψυχή μου δεν μπορεί να
ηρεμήσει παρά μόνο με αυτό το συγκεκριμένο τραγούδι.Οι εικόνες της σκηνοθετικής αναπαράστασης βελούδινες μπροστά σ' εκείνες που ήταν πραγματικές. Ναι, όσα δείχνει και σας φαίνονται φριχτά είναι χάδια μπροστά σ' αυτά της πραγματικότητας... Μόνο η μουσική και οι στίχοι δίνουν το κλειδί για τα ενδότερα... "και μας λες ότι το ακούς για να... ηρεμήσεις;..." θα ρωτήσει κάποιος. Ασφαλώς, δεν υπάρχει καταλληλότερο και οι πιο υποψιασμένοι θα έχουν αρχίσει να πιάνουν τον συνειρμό μου... Ασφαλώς!... Επειδή μπορεί και τότε να υπήρξε τεράστιο τίμημα, αλλά στο τέλος ΑΥΤΟΙ ΕΧΑΣΑΝ... ΟΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ... επειδή είναι γραμμένο στον γενετικό τους κώδικα, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ (με διαφορετική σκηνοθεσία) ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ... DNA είναι αυτό, δεν αλλάζει...
Γιάννης Ρήγας
Share this article :

Σας αρεσει το Ραδιο ταξιδευτες?

Follow by Email

All media found on this site is for informational purposes only. Record label and music copyrights are held by their respective companies and are in no way affiliated with this site.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Support : Ράδιο Ταξιδευτές
Copyright © 2011. Ράδιο Ταξιδευτές - All Rights Reserved

Proudly powered by Travellers Web Radio