♫♪♪..Μέσα στη μουσική υπάρχει χώρος να κοιμηθεί ο άνεμος μαζί του να ταξιδέψουμε κι εμείς ♪♫♪
«Ανάμεσα στο φως και τη σκιά ένα μακρύ ταξίδι στο χώρο των συναισθημάτων και της μουσικής…»♫♪♪..taste the Love side of life ♪♫♪You are listening to Travellers Web Radio 24 hours a day..

Latest Post

Από την αρχή των χρόνων

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015

Από την αρχή των χρόνων, σε εκείνο τον κόσμο τον μακρινό που δεν τον έβλεπε ο ήλιος ακόμα κι όλα ήταν θολά από τη σκόνη, εκεί μέσα στις σπηλιές που φυλαγόμασταν, πρόσεχε ο ένας τον άλλο. Μετά ήρθε η ρόδα του χρόνου, μας πήγε σε άλλο ζώμα... Τις ζωές που ζήσαμε χώρια τις φροντίζουμε σαν όμορφα λουλούδια που δεν μαραίνονται ποτέ! Μαργαρίτες και κρίνοι μας καθαρίζουν την ψυχή. Εδώ ο ήλιος λάμπει! Με διαπερνάει, με γεμίζει φως, με κάνει και μένα ήλιο πιο μικρό. Πρέπει να βρω και τους άλλους..Μαζί το φως θα γίνει πολύ δυνατό! Θα το πάμε εκεί, στον κόσμο που κατοικεί το ημίφως και η σκόνη, εκεί θα το πάμε. Το χρειάζονται αυτοί που έμειναν πίσω, μας περιμένουν..


Από μια φίλη
Share this article :

Σας αρεσει το Ραδιο ταξιδευτες?

Follow by Email

All media found on this site is for informational purposes only. Record label and music copyrights are held by their respective companies and are in no way affiliated with this site.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Support : Ράδιο Ταξιδευτές
Copyright © 2011. Ράδιο Ταξιδευτές - All Rights Reserved

Proudly powered by Travellers Web Radio