♫♪♪..Μέσα στη μουσική υπάρχει χώρος να κοιμηθεί ο άνεμος μαζί του να ταξιδέψουμε κι εμείς ♪♫♪
«Ανάμεσα στο φως και τη σκιά ένα μακρύ ταξίδι στο χώρο των συναισθημάτων και της μουσικής…»♫♪♪..taste the Love side of life ♪♫♪You are listening to Travellers Web Radio 24 hours a day..

Latest Post

Θα’ πρεπε η αλήθεια να διδάσκεται σε όλους ή μόνο στους λίγους διαλεχτούς;

Τρίτη, 14 Απριλίου 2015

-ΜΙΡΔΑΔ: Η ανάσα σας πάνω στον άνεμο σίγουρα θα κατοικήσει μέσα σε κάποιο στήθος. Μη ρωτάτε ποιανού στήθος θα είναι. Φροντίστε μονάχα η ανάσα η ίδια να’ ναι καθαρή.

Ο λόγος σας θα ζητήσει και σίγουρα θα βρει κάποιο αυτί. Μη ρωτάτε ποιανού το αυτί θα είναι. Φροντίστε μονάχα ο λόγος ο ίδιος να ’ναι ένας αληθινός μαντατοφόρος της Ελευθερίας.


Η σιωπηλή σας σκέψη σίγουρα θα παρακινήσει κάποια γλώσσα σε ομιλία. Μη ρωτάτε ποιανού γλώσσα θα είναι. Φροντίστε μονάχα η ίδια η σκέψη να’ ναι φωτισμένη με στοργική Κατανόηση.


Μη νομίζετε καμιά προσπάθεια χαμένη. Μερικοί σπόροι κείτονται θαμμένοι στο χώμα για πολλά χρόνια, μα γρήγορα έρχονται στο φως, όταν τους αναταράξει η ανάσα της πρώτης ευνοϊκής εποχής.


Ο σπόρος της Αλήθειας υπάρχει σ’ όλους τους ανθρώπους και σ’ όλα τα πράγματα. Το έργο σας δεν είναι να σπείρετε την Αλήθεια, μα να προετοιμάσετε την ευνοϊκή εποχή για τη βλάστησή της. Όλα είναι δυνατά στην αιωνιότητα.


Γι’ αυτό, μην απελπίζεστε για κανενός την Ελευθερία, μα διδάξτε το μήνυμα της λύτρωσης, σ’ όλους με την ίδια πίστη και ζήλο, στους μη αναζητητές, όπως και στους αναζητούντες.


Γιατί οι μη αναζητούντες σίγουρα θα καταλήξουν να ποθήσουν κι οι σημερινοί νεοσσοί κάποια μέρα θα ραμφίσουν τα φτερά τους στον Ήλιο και με τις φτερούγες τους θα σκίσουν τις μακρινότερες και τις πιο απρόσιτες εκτάσεις τ’ ουρανού.
Μιχαήλ Ναϊμύ, 
Το Βιβλίο του Μιρδάδ, 
Κεφάλαιο 27ο, σελ.179-180.
Εκδ. Πύρινος Κόσμος
πηγή
Share this article :

Σας αρεσει το Ραδιο ταξιδευτες?

Follow by Email

All media found on this site is for informational purposes only. Record label and music copyrights are held by their respective companies and are in no way affiliated with this site.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Support : Ράδιο Ταξιδευτές
Copyright © 2011. Ράδιο Ταξιδευτές - All Rights Reserved

Proudly powered by Travellers Web Radio