Ο Τέλειος Γάμος Samael Aun Weor

Το πρώτο βιβλίο που έγραψε ο Δάσκαλος Σαμαέλ, ένα από τα πιο σημαντικά, μιας και εδώ αποκαλύπτεται η αποστολή του ίδιου του Δασκάλου Σαμαέλ να αποκαλύψει τα μυστήρια στην Ανθρωπότητα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς του τέλους. Ας δούμε τι λέει ο ίδιος στην εισαγωγή αυτού του βιβλίου που έχει γράψει όπως λέει για τους λίγους:
Ο Τέλειος Γάμος και ο Κοσμικός Χριστός αποτελούν την Σύνθεση όλων των θρησκειών, Σχολών, Ταγμάτων, Αιρέσεων, λόγιων, Γιόγκα κλπ κλπ.· Είναι κρίμα πραγματικά, που τόσοι άνθρωποι που βρήκαν την πρακτική Σύνθεση, την εγκατέλειψαν για να πέσουν στον περίπλοκο λαβύρινθο των θεωριών.

Λέει η παράδοση ότι στο κέντρο του Λαβύρινθου υπήρχε η Σύνθεση, δηλαδή το Λάβαρο του Ναού. Η λέξη· Λ α β ύ ρ ι ν θ ο ς· προέρχεται, ετυμολογικά από την λέξη Λάβαρο. Αυτό το τελευταίο ήταν ένα τσεκούρι, με δύο κόψεις, σύμβολο της σεξουαλικής δύναμης, Αρσενικό-Θηλυκό. Πραγματικά όποιος βρίσκει την Σύνθεση, κάνει την πιο μεγάλη βλακεία όταν φεύγει από το κέντρο επιστρέφοντας προς τους περίπλοκους διαδρόμους όλων των θεωριών που αποτελούν τον λαβύρινθο του νου. Ο Χριστός και η σεξουαλική μαγεία αποτελούν την θρησκευτική Σύνθεση.

Αν κάνουμε μια συγκριτική μελέτη των θρησκειών, θα ανακαλύψουμε ότι στο βάθος όλων των Σχολών, θρησκειών και Εσωτεριστικών Αιρέσεων, υπάρχει ο Φαλλισμός. Ας υπενθυμίσουμε την Περιστερά, νεράιδα της ακολουθίας της Αφροδίτης, που μετατράπηκε σε περιστέρι από την δύναμη της αγάπης. Ας υπενθυμίσουμε την ενάρετη Αφροδίτη, ας υπενθυμίσουμε τις παρελάσεις του θεού Πρίαπου της αρχαίας και μεγαλόπρεπης Ρώμης των Καισάρων, όταν οι ιέρειες των ναών γεμάτες έκσταση έφερναν μεγαλειωδώς έναν τεράστιο φαλλό από ιερό ξύλο. Δίκαια λέει ο Φρόϋντ, ο ιδρυτής της ψυχανάλυσης, ότι οι θρησκείες έχουν σεξουαλική καταγωγή.

Στον Τέλειο Γάμο κλείνονται τα μυστήρια της φωτιάς. Όλη η λατρεία στην φωτιά είναι απόλυτα σεξουαλική. Οι ιέρειες ήταν πραγματικές ιέρειες της αγάπης, με αυτές οι ανύπαντροι ιερείς έφταναν στον βαθμό του μύστη. Είναι κρίμα που οι σημερινές ιέρειες (οι καλόγριες) δεν γνωρίζουν το κλειδί της σεξουαλικής μαγείας. Είναι κρίμα που οι σημερινοί ιερείς έχουν ξεχάσει το κρυφό κλειδί του σεξ. Νιώθουμε βαθύ πόνο διότι βλέπουμε τόσους γιόγκι που αγνοούν το υπέρτατο κλειδί της γιόγκα, την σεξουαλική μαγεία, υπέρτατη Σύνθεση οποιουδήποτε συστήματος γιόγκα.

Ο κόσμος τρομάζει όταν μαθαίνει την σεξουαλική μαγεία, όμως δεν τρομάζει όταν παραδίδεται στα λεπτά σεξουαλικά παιχνίδια και τα σαρκικά πάθη.·

Εδώ έχεις αγαπητέ αναγνώστη την Σύνθεση όλων των θρησκειών, Σχολών και Αιρέσεων. Η δική μας διδασκαλία είναι η διδασκαλία της Σύνθεσης.


Samael Aun Weor
Πηγή Γνώσις

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια